Nauwstraat 85, 9111 Belsele

Huis in Belsele

€429.000

Instapklare half open bebouwing met 3 slaapkamers
Ligging:De woning is gelegen op de rand van Belsele en Sint-Niklaas en net her aangelegde straat in een woongebied met landelijk karakter en agrarisch gebied. De woning is gelegen nabij het centrum van Sint-Niklaas en heeft een vlotte verbinding naar de E17 en N70.
Indeling:Bij het betreden van de woning, komt  u meteen in een ruime, lichtrijke inkomhal die toegant verleent tot de ruime leefruimte die uitgerust is met een extra houthaard.Aangrenzend hebben we een recent gerenoveerde keuken die voorzien is van een oven, microgolfoven, keramisch kookvuur, vaatwas en ingebouwde ijskast. Vlak bij de keuken is er nog een extra bergruimte voorzien waar je de  nieuwe chauffage ketel kan terugvinden alsook de wasmachine en droogkast.Aangrenzend aan de keuken is er ook een ruime veranda die op haar beurt dan weer toegang geeft aan de aangelegde tuin.
Op de eerste verdieping kan je 3 slaapkamers terugvinden en een recent gerenoveerde badkamer die voorzien is van een inloopdouche, dubbele spoeltafel en een toilet.Via de zoldertrap kom je op de zolder die sinds 2020 voorzien is van een nieuw dak met isolatie.
Troeven van deze woning:- instapklaar- grote zuidgerichte tuin- 3 slaapkamers- veel opbergruimte

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

275 kWh/m2

Pand Referentie

E40K1TCVF956

543 m2

190 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

06 May 2022€429.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Nee

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu