Nauwstraat 92-a, 9111 Belsele

Huis Te Koop in Belsele

€590.000

Nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers te Belsele Bent u op zoek naar een hoogwaardig afgewerkte open bebouwing met 3 slaapkamers? Dan is deze nieuwbouw zeker voor u!

U betreedt de woning via de inkomhal met gastentoilet. De inkomhal geeft ook toegang naar de leefruimte en de bovenverdieping.
In de ruime leefruimte, die overgaat in een open keuken, heeft u veel lichtinval en een goed zicht op de tuin door de grote glaspartijen. De keuken wordt voorzien van alle comfort.
Verder is via de keuken ook de inpandige garage toegankelijk. De garage, met automatische secionaalpoort, biedt plaats voor een grote wagen en beschikt over aansluitingen voor wasmachine en droogkast.

Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers voorzien. 1 slaapkamer is voorzien van een aansluitende dressing. Verder is er ook de badkamer, voorzien van een ligbad, inloopdouche, toilet en dubbele lavabo.

Energiezuinigheid staat in deze woning centraal. Alle ruimtes worden verwarmd met vloerverwarming. Door de combinatie van warmtepomp en zonnepanelen (10 stuks, 385 Wp per paneel), wordt het verbruik tot het het absolute minimum beperkt. Dit mede door het warmterecupererend ventilatiesysteem (type D).

Alle troeven nog even op een rij:
- Open bebouwing
- BEN
- Nieuwbouw
- 3 slaapkamers
- Hoogwaardige afwerking

Lastenboek en grondplannen zijn bij ons op kantoor beschikbaar ter inzage (op afspraak).
Wenst u een afspraak? Neem dan snel contact op via info@hestor.be of 052 20 05 05.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

K0SZW-OCRHFE

632 m2

165 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

28 Oct 2022€590.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Neen

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu