Kampveldweg 2, 3740 Bilzen

Huis in Bilzen

€739.000

In het centrum van Bilzen, en toch heel rustig gelegen, bieden wij u deze instapklare en hedendaagse (twee)woonst aan. Het eigendom is zodanig gebouwd, dat het kan dienen als tweewoonst en heeft bovendien een aparte vrijstaande zorgwoning. Ideaal voor grote gezinnen of bijvoorbeeld als riante woonst met praktijkruimte. De hoofdwoning biedt een ongeziene vloeroppervlakte van ca. 400 m² en onze vrijstaande zorgwoning beschikt over een eigen woonruimte van 95 m². Dit alles gelegen op een perceel van 8a57ca.

Hierbij de indelingen van alle woonruimten;
Woning 1 links: riante inkomhal met dubbele glazen pompgestuurde deuren en apart gastentoilet met designsanitair, grote leefruimte met ingerichte eilandkeuken, woonkamer voorzien van pelletkachel en twee schuifpuien waarvan één elektrisch bediend, naar het ruime buitenterras. Op verdieping is er een badkamer met 2 wastafels en douche en apart toilet, 3 slaapkamers, één daarvan is ingericht als dressingroom. Bovendien beschikt 1 slaapkamer over airco en een eigen gezellig zitterras met ... zicht op de tuin.

Woning 2 rechts: inkomhal met apart gastentoilet, apart salon (nu ingericht als slaapkamer), ingerichte moderne hyper-luxe keuken met inbouwtoestellen en aansluitend een eethoek met schuifraam naar het buitenterras. Alsook is er een bergruimte.
Op verdieping vinden we een badkamer (nog zonder sanitairtoestellen) en apart toilet, 3 slaapkamers, één daarvan is ingericht als dressingroom. Ook hier beschikt 1 slaapkamer over airco en een zonnig zitterras met zicht op de tuin. Op 2de verdieping bevindt zich een riante zolderverdieping met masterbedroom van 46 m², aansluitend, een luxe-badkamer met Whirlpool en massagedouche, toilet, 2 designwastafels en een ruime praktische luxe-dressingkamer. Deze verdieping is uitgerust met airconditioning en met Velux ramen met elektrische verduistering.

Zorgwoning: apart vrijstaand gebouw achter in de tuin van de hoofdwoning, met een vloeroppervlakte van 95 m² en dit met de volgende indeling: inkomhal, ruime leefkamer met keuken en kastenwand en pelletkachel, ingerichte badkamer met douche, wastafel en toilet, 2 slaapkamers op verdieping en aparte berging. Deze zorgwoning is als dusdanig vergund, en mag dus officieel bewoond worden door mensen met pensioen of welke zorg behoeven.

Algemeen: De leefruimten en sommige slaapkamers zijn voorzien van airconditioning. Overal is centrale verwarming aanwezig. Ook in de hulpwoning.

Buiten vinden we naast de beklinkerde oprit, groenpartijen, twee 9 m² grote overkappingen, een groot terras met elektrische zonneluifel en een aangelegde tuin, aparte fietsenberging/opslagruimte met 2 toegangen en een aparte extra tuinberging. De gezellige tuin en zijtuin als oase van rust, bieden de bewoners veel privacy. Ideaal om hier naar hartenlust te vertoeven.
Kelderruimte: een zéér ruime provisiekelder van circa 100 m² ingedeeld in diverse bergruimten.

Bijzondere troeven eigendom:
- schitterende ruime woonst vergund als een tweewoonst met vergunde zorgwoning;
- zeer ruime indeling met 10 slaapkamers (mogelijkheid tot 5 extra slaapkamers);
- instapklaar;
- voorzien van 2 moderne riante keukens met inbouwtoestellen;
- 3 schuifpuien aan terraszijde waarvan 1 elektrisch bediend;
- apart ingerichte bij(zorg)woning van 95 m² met alle comfort zoals keuken, badkamer, 2 slaapkamers en aparte berging;
- diverse slaapkamers zijn uitgerust met airconditioning;
- groot verhard buitenterras voorzien van zonneluifel aansluitend aan de hoofdwoning;
- 2 aparte zitterrassen aan achtergelegen slaapkamers hoofdwoning;
- ruime tuinberging met 2 ingangen gelegen achter de zorgwoning, ideaal als fietsenstalling of opslag;
- de hoofdwoning heeft een totale nuttige woonoppervlakte van 393 m² (zonder kelderruimte en zorgwoning);
- zeer gunstige EPC-score van 228 Kwh.

De ligging van het eigendom is zeker uitstekend te noemen, op wandelafstand van het stadscentrum, een vlotte aansluiting met de autosnelweg E313 en alle voorzieningen zoals supermarkten, winkels, scholen liggen op wandelafstand.

Dit eigendom met een hoog potentieel biedt de volgende bewoners diverse mogelijkheden aan zoals te gebruiken als een ruime woning voor grote gezinnen, of als meergeneratiewoning en bovendien uitermate geschikt als woonst met praktijkruimte. Daarnaast ook uitermate geschikt als therapiewoning of ruime B&B, of voor bedrijven die regelmatig expats onderdak bieden, als cohousing-pand en zoveel meer (uiteraard dient voor een andere bestemming dan de huidige een vergunning aangevraagd te worden).

Benieuwd naar deze woning? Zoek niet verder en bel ons voor een afspraak op 089/20.90.88.
Graag maken we tijd voor u vrij tijdens een bezichtiging! Lees meer Verberg

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

228 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.991

Pand Referentie

RYKETJ23MCV7

857 m2

393 m2

10 Slaapkamers

4 Badkamers

Vraagprijzen

14 Oct 2022€739.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Neen

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu