Kampveldweg 2, 3740 Bilzen

Huis Te Koop in Bilzen

€698.500

Riante duowoonst met aparte zorgwoning gelegen vlakbij het centrum van Bilzen, Kampveldweg 2, een rustige locatie op wandelafstand van alle dagelijkse voorzieningen met vlotte bereikbaarheid van alle voorname invalswegen.

Deze hedendaagse tweewoonst op een perceel van 08a57ca is zodanig gebouwd, dat ze kan dienen als tweewoonst met een aparte vrijstaande zorgwoning. Ideaal voor grote gezinnen, even als riante woonst met praktijkruimte, groepspraktijk,...

De hoofdwoning beschikt over een totale woonoppervlakte van 389m² (exclusief kelders): Wooneenheid 1 biedt een woonoppervlakte van 140m² en telt 3 slaapkamers; wooneenheid 2 heeft een woonoppervlakte van 249m² en beschikt nu over 5 slaapkamers. Beide woningen hebben een aparte toegang, doch er is eveneens een connectie langs de binnenzijde. Het pand is gedeeltelijk onderkelderd en deels voorzien van kruipruimte.
De woning werd afgewerkt met duurzame en kwaliteitsvolle materialen. Alle leefruimten en verschillende slaapkamers beschikken over airco.

De zorgwoning met een woonruimte van 83m² telt 2 slaapkamers en is bereikbaar via de beklinkerde oprit.


De functionele indeling is als volgt:

Woning 1 (links) omvat een riante inkomhal met gastentoilet, een grote leefruimte met ingerichte eilandkeuken. De lichtrijke woonkamer is voorzien van een pelletkachel, 2 schuifpuien verschaffen toegang tot het buitenterras. De volledig ingerichte leefkeuken is voorzien van alle hedendaagse keukentoestellen. Op de verdieping geeft de nachthal toegang tot een ingerichte badkamer, een toiletruimte en 3 slaapkamers. Eén slaapkamer beschikt over een eigen gezellig zitterras met zicht op de tuin. Een andere slaapkamer is ingericht met maatkasten.

Woning 2 (rechts) is ingedeeld met een inkomhal met gastentoilet, een woonkamer (thans ingericht als slaapkamer), een ruime luxueus ingerichte moderne keuken met eetkamer. Ook hier geeft een schuifpui toegang tot het buitenterras. Aansluitend tref je een handige berging/wasplaats. De verdieping telt een nachthal, een toilet, 3 slaapkamers en een in te richten badkamer. Ook hier beschikt één slaapkamer over een eigen buitenterras en is een andere ingericht met maatkasten.
Op de tweede verdieping tref je een riante master bedroom (mogelijkheid tot opsplitsing), een luxe-badkamer uitgerust met Whirlpool, massagedouche, 2 designwastafels en toilet en tenslotte een stijlvolle en luxueus afgewerkte ruime dressing.
De woning is vrijwel volledig onderkelderd met een praktische provisiekelder (100m²) bestaande uit diverse netjes afgewerkte bergruimten en een CV-ruimte.

De zorgwoning is gelegen in de tuin en telt een inkomhal, een ruime living met pelletkachel, een deels ingerichte ruime keuken en een badkamer. Op de verdieping zijn er 2 slaapkamers en een berging.

De tuin geniet een heerlijke ZW-oriëntatie en werd onderhoudsvriendelijk aangelegd met diverse groenpartijen. Op het terras zorgt een elektrische zonneluifel en overkappingen voor de nodige schaduw. Extra bergruimte is er in tuinberging en de fietsenstalling. Het perceel is volledig omheind.

Enkele van de voornaamste troeven van deze unieke aanbieding op een rijtje:

- Ruime woning vergund als tweewoonst (393m²) met vergunde aparte zorgwoning (95m²).
- Rustige ligging in een verkeersluwe straat, vlakbij het centrum!!
- De 3 wooneenheden zijn volledig ingericht met eigen inkomhal, keuken, badkamer,...
- Stijlvolle en kwalitatief hoge afwerking.
- Diverse invulmogelijkheden: riante woning voor groot gezin (nu 10 slpk eenvoudig uit te breiden tot 13), duowoonst, ... of als kantoor- en/of praktijkruimte, groepspraktijk, woning voor kleine leefgemeenschappen, B&B,.. na bekomen toestemming.
- Er is voldoende parkeermogelijkheid op eigen perceel aanwezig.
- De tuin is ZW- georiënteerd en biedt voldoende privacy en rust.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, contacteer ons op 0473 79 29 30 of mail naar luc@vestio.com











 

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

228 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.991

Pand Referentie

YO6QA37OYWVQ

857 m2

472 m2

Vraagprijzen

18 Dec 2022€698.500



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu