Sint Jobsesteenweg 32, 2930 Brasschaat

Huis in Brasschaat

€799.000

Unieke villa op een perceel van ± 2918m² met praktijkruimte en paardenstal omgeven door groen!

We bereiken deze prachtige villa via een indrukwekkende oprijlaan. Deze brengt ons in een groene, doch centrale omgeving in Brasschaat.

We betreden de villa via de ruime inkomhal die voorzien is van een vestiaire en een apart toilet. Deze brengt ons naar de riante, lichtrijke leef- en eetruimte (86m²) met een gezellige openhaard. De hoge plafonds met authentieke balken geven u hier een heerlijk ruimtelijk gevoel. Vanuit de leefruimte hebben we toegang tot een prachtige mezzanine die kan worden ingevuld als bureauruimte.

Verder komen we in de volledig geïnstalleerde keuken voorzien van alle nodige toestellen. Hiernaast bevindt zich nog een bijkeuken.
Vervolgens is er een polyvalente ruimte aanwezig voorzien van een mooie parketvloer. Deze ruimte geeft de mogelijkheid tot een home office, een praktijk of een hobbyruimte. Hiernaast is een volledig betegelde badkamer voorzien van een inloopdouche en een enkele lavabo.

Op de eerste verdieping treffen we een nachthal die uitgeeft op drie ruime slaapkamers (25m² / 16,5m² / 12,5m²). De grootste slaapkamers geniet een mooie parketvloer en een ensuite badkamer uitgerust met een ligbad, een douche en een lavabo. De middelste slaapkamer beschikt tevens over een parketvloer en over een dressing (10,5m²). De laatste slaapkamer geniet van ingemaakte kasten. Daarnaast bevindt er zich nog een apart toilet en een mooie badkamer met een dubbele lavabo.

Deze prachtige villa geniet van een indrukwekkende tuin van maar liefst 1820m² voorzien van zowel een overdekt- als open terras en een zithoek.

Als kers op de taart is er een paardenstal aanwezig, ideaal voor paardenliefhebbers!

Hieronder een opsomming van de vele troeven die deze villa te bieden heeft:
+ 3 nieuwe badkamers
+ 3 riante slaapkamers
+ Prachtig uitzicht achter de tuin
+ Veel privacy
+ Paardenstal
+ Indrukwekkende oprijlaan
+ Lichtrijke leefruimte door open plafond
+ Praktijk/kangoeroemogelijkheden
+ Riant perceel van ± 2918m²
+ Bergzolder
+ Kelder met hoog plafond
+ Groene omgeving in Brasschaat

Heeft u interesse in deze prachtige villa in Brasschaat? Contacteer ons gerust op het nummer 03 337 50 70 of via info@vbpartners.be voor een bezichtiging ter plaatse. FinancieelAankoop exclusief kosten:€799.000Registratierechten (3%):€23.970Raming Ereloon Notaris*:€2.762Raming Aktekosten Notaris*:€525Totale Aankoopprijs:€826.357* Schatting op basis van deze parameters: hoofdverblijfplaats, natuurlijk persoon. Voor een uitgebreide berekening van de registratie-rechten en erelonen, kijk op www.notaris.be.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

421 kWh/m2

Pand Referentie

DMRRGFYX07WR

301 m2

3 Slaapkamers

3 Badkamers

Vraagprijzen

24 Apr 2022€799.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Niet ingegeven

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu