Winkelstraat 69, 9800 Deinze

Huis in Deinze

€262.000

Gezellige woning met 2 slaapkamers en grote tuin op 225m² in Astene!
Indeling:
Gelijkvloers:
We komen binnen in de inkomhal. Via deze gang komen we in de ruime woonkamer van 30m² met zithoek en eetplaats. De open keuken (11m²) werd ingericht met een inductiekookplaat, dampkap, vaatwasmachine, koelkast, oven en spoelbak. Vervolgens hebben we de badkamer met ligbad, dubbel lavabomeubel en toilet. Achteraan de woning hebben we nog een handige berging/ wasplaats (6m²) met aansluiting voor wasmachine, droogkast en diepvries. Hier is er nog een uitgietbak voorzien. Er is nog een extra tuinberging/ buitenberging met zolderruimte. Onder de trap zit er ook nog een kleine bergruimte.
Eerste verdiep:
Op de eerste verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers van resp. 13m² en 16m². In één van deze slaapkamers is er nog een lavabo voorzien en een douche.
Zolder:
Er is een ruime zolder van 33 m² (bereikbaar met een vlizotrap) waarbij de vloer volledig werd geïsoleerd (16 cm) en die zorgt voor nog extra berging.
Tuin:
Achteraan is er een grote, zonnige en vooral onderhoudsvriendelijke tuin. Deze is volledig omheind. Er staat nog een groot tuinhuis en duiventil op het perceel. Tot slot zijn er 2 terrassen aanwezig waarvan 1 overdekt terras (8m²).
Bijkomende informatie:
De woning werd in 2020 vooraan extra geïsoleerd met 10 cm isolatie waarbij de gevel werd afgewerkt met crepi. Er zijn 2 airco-units aanwezig (1 in de woonkamer en 1 boven in de slaapkamer) die zowel kunnen verwarmen als kunnen afkoelen. Er is overal dubbel glas. Badkamer, keuken en vloeren werden ook vernieuwd in de laatste 2 jaar. Deze woning is bijgevolg perfect instapklaar en een ideale investering of starterswoning!

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

209 kWh/m2

Pand Referentie

2DPQSSZ5MVAQ

225 m2

140 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

22 Aug 2022€262.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu