Winkelstraat 31, 9800 Deinze

Huis Te Koop in Deinze

€374.900

Ruime woning met 4 slaapkamers en groene tuin (1.185 m²)!
Nabij het centrum van Deinze & Astene, situeert zich deze vrijstaande woning op een perceel van 1.185 m². De eigendom is rustig doch centraal gelegen, ten opzichte van verscheidene voorzieningen (o.a. winkels, onderwijs, ontspanning). Bovendien geniet de woning eveneens een vlotte verbinding naar tal van grote invalswegen. Dankzij de nabijheid van uitgestrekte velden en de Leie, worden u tevens prachtige wandel- en fietsroutes gegarandeerd. Kortom, deze gunstige en idyllische ligging vormt een enorme troef!

Indeling:
De aparte inkomhal biedt toegang tot een lichtrijke leefruimte met charmante open haard. De woonkamer geniet een prachtig uitzicht op de achterliggende tuin. Aansluitend situeert zich de keuken, met toegang tot de kelder. De aangrenzende achterinkom doet dienst als wasplaats en beschikt over een apart toilet. De gelijkvloerse verdieping omvat tevens 2 ruime slaapkamers en een badkamer. Een authentiek trap brengt u tot de bovenliggende etage, dewelke bestaat uit een ruime nachthal en opnieuw 2 grote slaapkamers. Mits renovatie, biedt deze woning tal van mogelijkheden!

De riante groene tuin, rondom de woning, is ongetwijfeld een prachtige meerwaarde! De voortuin biedt voldoende ruimte om wagens te parkeren. Een aparte garagebox, met plaats voor één wagen, zorgt tevens voor extra opbergruimte. De achtertuin bestaat uit een prachtig groen gazon en werd volledig omheind.

Buitengewone kenmerken:
- Landelijk doch centrale ligging te Deinze
- Woning met mogelijkheden
- Prachtige ruime tuin Documenten Indelingsplan EPC

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

878 kWh/m2

Pand Referentie

-226M30GLNLC

1185 m2

182 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

09 Dec 2022€374.900



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Neen

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Neen

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Geen

Menu