Langbaanvelden 15, 2100 Deurne

Huis in Deurne

€318.000

Uitstekend gelegen woning op de grens van Deurne-Borsbeek. In deze geliefde buurt vinden we deze woning met grote maar gezellige tuin en een inpandige garage. De gunstige ligging zorgt ervoor dat diverse winkels, scholen en openbaar vervoer vlakbij zijn gelegen. Op wandelafstand kan je het Boekenbergpark terugvinden waar het in de zomer heerlijk vertoeven is. Verder is de woning rustig gelegen en toch vlakbij alle belangrijke invalswegen.

We komen binnen in een ruime inkomhal met gastentoilet. Hier is er toegang tot de garage en de achterste ruimte die kan dienen als extra slaapkamer en/of bureelruimte. Momenteel doet deze kamer dienst als wasruimte. Achteraan de woning bevindt zich de ruime tuin.

Op de 1ste verdieping kom je terecht in een lichte living op een stenen vloer, in de woonruimte is er veel natuurlijke lichtinval aanwezig. Verder tref je hier de open ingerichte keuken aan met alle nodige toestellen. Naas de keuken kan je een vernieuwde, gesloten veranda terugvinden welke toegang geeft tot de tuin door een trap. Op de 2de verdieping vinden we 3 slaapkamers, een ingerichte badkamer met ligbad, een dubbele lavabo en een 2de toilet. Er is hier individuele centrale verwarming op gas en dubbele beglazing.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

331 kWh/m2

Pand Referentie

5F15S3XAC9T6

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

06 Sep 2022€318.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu