Kruishoefstraat 25, 3650 Dilsen-stokkem

Huis Te Koop in Dilsen-stokkem

€169.500

Omschrijving Halfopen gezinswoning op een perceel van 5a15ca op een rustige locatie te Dilsen-Stokkem! Deze gezinswoning in halfopen bebouwing op een perceel van 5a15ca is gelegen op een rustige locatie te Dilsen-Stokkem! Een leuke ligging dichtbij de Zuid-Willemsvaart en het dorpscentrum van Dilsen!

Indeling:
Via de voordeur bereiken we de inkomhal welke meteen toegang geeft tot het bureel van ca. 16 vierkante meter. De inkomhal geeft verder toegang tot de L-vormige leefruimte (dewelke op dit moment dmv een gyproc wand gesplitst is in een een leefruimte en een gelijkvloerse slaapkamer). Aansluitend is er een eiken houten leefkeuken, voorzien van een koelkast en een dubbele spoelbak. Verder is er op het gelijkvloers een bergruimte, een badkamer met wastafel, ligbad, douche en een apart toilet.

1ste verdieping:
Via de houten trap in de inkomhal komen we op de nachthal. Deze nachthal leidt naar de 3 slaapkamers. De grootste slaapkamer beschikt over een aparte ruimte die als bureel of dressing ingericht kan worden. Ook is deze slaapkamer gerenoveerd en voorzien van een fraaie laminaatvloer.

Tuin:
Er is een veranda, een garage met wentelpoort en bergruimtes.

Details:
Voornamelijke houten ramen, voornamelijk dubbele beglazing
CV op stookolie - warm water dmv boiler
Voorraadkelder aanwezig

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

566 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€404

Pand Referentie

LN6MH4XP6NTH

515 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

21 Dec 2022€169.500



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Neen

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

n/a

Menu