Hoogstraat 386, 2570 Duffel

Huis in Duffel

€565.000

Riante villawoonst met 5 slaapkamers en grote tuin.
Ligging:De woning is gelegen op een gunstige locatie aan een verbindingsweg naar de omliggende gemeenten. Tevens zijn er ook scholen, winkels en openbaar vervoer in de nabijheid.
Indeling:Kelderverdieping:  KelderGelijkvloers: inkomhal - toilet - leefruimte - keuken - berging - garage -veranda - terras - tuineerste verdieping: slaapkamer 1 - slaapkamer 2 - slaapkamer 3 - slaapkamer 4 - slaapkamer 5 - badkamer - nachthalzolderverdieping: bergingszolder
Omschrijving:Deze prachtig onderhouden woning betreedt u via de inkomhal met apart toilet en toegang naar de kelder. Vervolgens komt u in de riante leefruimte met gezellige open haard, en toegang tot de veranda. Aangrenzend aan de leefruimte is de volledig geïnstalleerde keuken aanwezig en een berging die toegang biedt naar de garage. Op de eerste verdieping bestaat deze ruime villawoonst uit een nachthal, 5 zeer aangename slaapkamers qua grootte, een badkamer met ligbad, douche, dubbele lavabo en toilet. Onder het dak bevindt er zich ook een bergingszolder.Deze woning heeft een weelderige zuid tuin met aangenaam zonneterras, achterliggend situeert zich tevens nog een perceel tuingrond van 415 m².
EPC: 169 kWh/m² Vg - Wg - Gmo - Vkr - GvvStedenbouwkundige inlichtingen zijn in aanvraag.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

169 kWh/m2

Pand Referentie

K2CBL384VTNF

1432 m2

261 m2

5 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

22 Jul 2022€565.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu