Hoogstraat 15, 2570 Duffel

Huis in Duffel

€339.000

Volledig vernieuwde woning met 3 slaapkamers en een gezellig koer/terras en buitenberging.
Ligging:
Gelegen op een gunstige locatie te Duffel, op wandelafstand van scholen, openbaar vervoer en winkels. 
Maar ook een goede verbinding richting E19, station Duffel,... is voorzien.

Indeling:
Gelijkvloers: inkomhal, apart wc, berging, ruime leefruimte opgedeeld in zithoek, eetplaats, bureauhoek en open keuken met aansluitend een aangenaam terras/koer met buitenberging.Eerste verdieping: nachthal, dressing, slaapkamer 1, badkamer en cv-plaats/wasplaats.2de verdieping: slaapkamer 2 en slaapkamer 3.Kelder aanwezig onder deel van de eetplaats.

Omschrijving: 
Deze instapklare, mooie gerenoveerde woning is gelegen nabij het centrum van Duffel. Via de inkomhal komt u in de gezellige leefruimte met zithoek en eethoek en aansluitend een mooie open strakke keuken voorzien van groot eilland met spoelbak en voldoende werkblad. De keuken heeft achteraan grote raampartijen die zorgen voor veel lichtinval en toegang en zicht bieden tot het recent aangelegd terras. Het terras/koer is volledig netjes afgewerkt en heeft een buiteberging om alles netjes weg te bergen. Tevens is er op het gelijkvloers een apart toilet aanwezig en een kelder onder een deel van de leefruimte.
De eerste verdieping biedt een nachhal strak afgewerkt met ingemaakte kasten, een ruime slaapkamer, een dressing (volldedig nieuw), een ruime badkamer met ligbad, inloopdouche, een dubbele lavabo met meubel en een apart wc. Achteraan in de nachthal is er ruimte voorzien voor wasmachine en droogtrommel. De tweede verdieping biedt nog 2 slaapkamers.
Bent u op zoek naar een gezellige instapklare woning met 3 slpks en aangenaam terras/koer in Duffel?
Breng dan zeker een bezoek aan deze charmante woning.
Bijzonderheden: De woning is volledig gerenoveerd: achterbouw is volledig vernieuwd met nieuwe keuken, nieuwe ramen, op verdiep is er een nieuwe badkamer geplaatst, nieuwe dressing op maat, en buiten is er een nieuw terras aangelegd met buitenberging.
EPC: 151kWh/(m² jaar)

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

151 kWh/m2

Pand Referentie

TTKOKCE44XDS

147 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

07 Oct 2022€339.000

16 Sep 2022€355.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

In aanvraag

Dagvaarding

In aanvraag

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

In aanvraag

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu