Oudenaardsesteenweg 357, 9420 Erpe-mere

Huis in Erpe-mere

EERSTE BEZOEKMOMENT ZONDAG 4 DECEMBER ( ENKEL OP AFSPRAAK!! )

MERE - Deze stevige halfopen bebouwing kunt u vinden op de verbindingsweg tussen Aalst en Zottegem. Deze woning werd steeds perfect onderhouden en werd reeds voorzien van centrale verwarming op aardgas en dubbele beglazing. Naar indeling toe is de woning op het gelijkvloers voorzien van een ruime inkomhal met vestiaire, een ruime lichtrijke woonkamer met zicht op de tuin, een aparte keukenruimte met aanpalend een extra zithoek en een apart toilet. Op de eerste verdieping beschikt deze woning naast de nachthal over 3 volwaardige slaapkamers en een badkamer. Verder werd er een vaste trap naar de ruime zolder voorzien welke nog extra mogelijkheden biedt naar uitbreiding toe van het aantal slaapkamers. Verder beschikt de woning nog over een droge kelder en een ruime garage met extra stapelzolder. Extra troef aan de woning is zeker de mooie tuin met zijn perfecte zuidoriëntatie. Tevens kan deze woning, gezien de ligging, ook een interessante opportuniteit zijn voor iemand die op zoek is naar een pand met een uiterst commerciële ligging.

In de directe omgeving bevinden zich winkels, openbaar vervoer, station, invalswegen en E40.

Kortom bent u op zoek naar stevige, goed onderhouden betaalbare woning met heel wat mogelijkheden voorzien van 3 slaapkamers, tuin en garage, aarzel dan niet en maak snel uw afspraak! Voor meer info of bezoek 053/60.65.60

De vermelde prijs is een richtprijs. Na ontvangst van de biedingen zal de verkoper beslissen of hij/zij de eigendom verkoopt aan het beste bod. De richtprijs is aldus niet bindend voor de verkoper.
Voor meer info kunt u ons contacteren of het reglement raadplegen op onze website.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

510 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€661

Pand Referentie

80BTOLHWDAID

693 m2

170 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Niet meegedeeld

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Niet meegedeeld

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu