Molenakkersstraat 11, 2910 Essen

Huis in Essen

€325.000

Volledig vernieuwde instapklare woning met verrassend veel ruimte, gelegen in een rustige straat in het centrum van Essen. 
Richtprijs: 325.000 euro
We betreden de woning via de inkomhal, die toegang verleent tot de keuken (met oven, keramische kookplaat, vaatwasser en een koel-vriescombinatie), eetkamer, speelruimte en zithoek.  De lichtrijke leefruimte heeft een oppervlakte van meer dan 50m². Ook is er een berging en een gastentoilet.  Op de eerste verdieping is er een slaapkamer van 20m², een ruime badkamer met douche, bad, wastafelmeubel en toilet. Bovendien is er nog een bureauruimte van ca 12m².  Via een vaste trap bereikt u de tweede verdieping die toegang geeft tot 2 toffe slaapkamers. 
De verzorgde omheinde tuin beschikt over een groot deels overdekt terras en een tuinhuis. De tuin is bereikbaar via de achterliggende straat. Handig met de fiets en voor de vuilbakken. 
Kortom: Bent u opzoek naar een instapklare vernieuwde woning met een groot woonoppervlak in regio Essen? Zoek dan niet verder en maak hiervoor een afspraak. 
Troeven:  - Instapklare woning met een bewoonbare oppervlakte van bijna 200m²  - Conforme elektriciteit  - Rustig gelegen maar trein, winkels en scholen op wandelafstand  - Zolder en droge kelder  - De woning is beschikbaar uiterlijk op 31/08/2023 

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

232 kWh/m2

Pand Referentie

XLWL-TSXZ7JF

474 m2

194 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

16 Sep 2022€325.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu