Gasklokstraat 47, 9000 Gent

Huis in Gent

€289.000

Instapklare woning met 4 slaapkamers, nabij het centrum van Gent!
Deze instapklare eigendom bevindt zich in een rustige straat in het Rabot. Dankzij de gunstige ligging is het centrum van Gent alsook het natuurreservaat Bourgoyen-Ossemeersen op slechts enkele minuten fietsen van de woning verwijderd. Doordat de Gasklokstraat grenst aan de stadsring, zijn verscheidene grote wegen (N9, R4,...) vlot bereikbaar. Bovendien is er een ruime keuze aan openbaar vervoer waardoor u een vlotte bereikbaarheid wordt gegarandeerd!

Indeling:
De lichtrijke inkomhal geeft uit op een ruime leefruimte voorzien van laminaat met aansluitend de ingebouwde keuken. Deze is ingericht met kwalitatieve toestellen (Samsung, AEG), een gasvuur en een dubbele wastafel. Doordat de keuken geheel in het wit is ingericht, creëert dit een extra ruimtelijk en aangenaam gevoel. Dankzij de dakkoepel kan u genieten van natuurlijk daglicht. Via de deur in de keuken heeft u toegang tot een klein koertje, een bergruimte en een toilet.
De eerste verdieping omvat de master bedroom aan de voorzijde van de woning en een ruime badkamer aan de achterzijde van de woning. De badkamer beschikt over een douche, toilet en enkelvoudig wasmeubel.
De tweede verdieping beschikt over twee slaapkamers en biedt eveneens toegang tot de vierde slaapkamer op het derde verdiep.

Buitengewone kenmerken:
- Uitstekende ligging ten opzichte van het centrum van Gent
- Volledig instapklaar
- Licht en ruimtelijk gevoel Documenten Bodemattest Indelingsplan

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

Pand Referentie

1YW5VK87HW5K

61 m2

132 m2

Vraagprijzen

25 Mar 2022€289.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Neen

Dagvaarding

Neen

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Neen

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Geen

Menu