Gasklokstraat 32, 9000 Gent

Huis Te Koop in Gent

€279.000

Voor meer informatie of een bezoek, kan u de verantwoordelijke makelaar Herbert bellen op het nummer 0493 36 03 69.
* Verkoop onder instelprijs*
Deze gezellige rijwoning werd zeer goed onderhouden en is perfect instapklaar.

De woning is gelegen in een zijstraat van de Gasmeterlaan, deze behoort tot de binnenring van Gent die u op enkele minuten naar alle grote invalswegen brengt. Een bruisende wijk in de noordrand van Gent. Bovendien staat u op enkele minuten fietsen in het historisch centrum van Gent.

Het gelijkvloers bestaat uit twee grote ruimtes waar zowel de woonkamer als de keuken terug te vinden zijn. De grote lichtkoepel in de keuken maakt het zeer lichtrijk. De keuken bezit alle nodige toestellen. Op dit verdiep bevindt zich ook de badkamer met ligbad en lavabo. Via de living krijgen we toegang, aan de hand van de trap, tot alle kamers.

Het eerste verdiep biedt een ruime slaapkamer met originele parketvloer. De bewaarde schouwmantel geeft de kamer een authentieke toets.
De tweede verdieping is een prachtig verbouwde ruimte waar in de nok van het dak een derde kamer gebouwd werd die kan dienen als extra slaapkamer. Deze ruimte trekt heel wat licht binnen dankzij de Velux-ramen in het dak.

De woning beschikt over een conformiteitsattest: Een conformiteitsattest is een officieel document dat bevestigt dat je (huur)woning of kamerwoning voldoet aan de wettelijke normen op vlak van veiligheid en woningkwaliteit.

Indien deze volledig instapklare woning binnen de ring van Gent iets voor u is, maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging!

*Een instelprijs is een minimumprijs die de verkoper vooropstelt. Enkel biedingen (onder gesloten omslag) hoger dan deze prijs worden voorgelegd aan de verkoper, die het bod al dan niet kan aanvaarden

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

250 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€270

Pand Referentie

F797T35Q0820

Vraagprijzen

02 Dec 2022€279.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Bouw vergund

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Niet overstromingsgevoelig

Menu