Maaltebruggestraat 208, 9000 Gent

Huis in Gent

€465.000

CONTACT: op 0471 65 25 34 of via info@vicusvastgoed.be

Verkoop VRAAGPRIJS
Verkoop door eigenaar-particulier

EPC-score: B (157)
Mobi-score: 9,4


Op 5 minuten stappen van het Gent-Sint-Pietersstation - ideaal voor ouders met studerende kinderen- vinden we deze gerenoveerde 3-slaapkamer woning! De gelijkvloerse verdieping beschikt vooraan over een ruime berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. De keuken is volledig uitgerust met SIEMENS-toestellen (vaatwas, hete-lucht oven, kookplaat, dampkap, spoelbak). Verder telt het gelijkvloers een dubbele leefruimte, met aansluitend een aangenaam terras in blauwe hardsteen en een stadstuin - westelijk georiënteerd.

De eerste verdieping biedt plaats aan een badkamer met inloopdouche met regendouche, dubbel lavabo en ligbad, een ruime slaapkamer en een toilet in een afzonderlijke ruimte. De overige twee slaapkamers bevinden zich op de tweede verdieping.

Alle kamers beschikken over COAX en UTP-aansluitingen!

De woning bevindt zich vlakbij de afrit van de E40 en E17, op een boogscheut van Gent Centrum, nabij Citadel Park en De Smet de Naeyerpark, vlakbij verschillende faculteiten van Universiteit Gent, op 5 min. fietsen van station Gent Sint-Pieters, gemakkelijke verbinding via de R40 en de N60 en het openbaar vervoer, ...


Verhuurwaarde: € 1.350


Zeer geschikt voor: starters, ouders met studerende kinderen, investeerders, meerwaardezoekers, gezinnen, …


CONTACT: op 0471 65 25 34 of via info@vicusvastgoed.be

Menu