Tweekapellenstraat 80, 9050 Gentbrugge

Huis in Gentbrugge

€350.000

In het centrum van Oud Gentbrugge, vlakbij de Schelde en de gezellige markt vindt u deze ruime gezinswoning met tuin en garage. De woning is enerzijds vlot bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer en de fiets en is anderzijds toch rustig gelegen. Op wandelafstand vindt u alle nodige faciliteiten.
Via de ruime inkomhal bereikt u de woonkamer, garage en vindt u de trap naar de bovengelegen verdiepingen. De woonkamer met aansluitend de recente vernieuwde keuken genieten beiden veel licht dankzij de vele raampartijen. De keuken geeft uit op de tuin en met de trap kan u vanuit de tuin naar een zonneterras op een hoger gelegen verdiep. Tot slot vindt u op de benedenverdieping een eerste recente badkamer met inloopdouche, lavabo en een toilet.
Op de eerste en de tweede verdieping vindt u drie slaapkamers, een tweede badkamer en een toilet. De derde slaapkamer is voldoende ruim om er een vierde slaapkamer en zelfs een extra badkamer uit te halen.
Enkele troeven:
Grote tuin met zonneterras De grond heeft een oppervlakte van 195 m² Bewoonbare oppervlakte van maar liefst 235 m² Garage voor twee auto's Twee badkamers
Kortom, de ideale woning voor wie op zoek is naar een huis met een grote tuin en garage op een topligging.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

481 kWh/m2

Pand Referentie

AS1K8LHZ1K4H

195 m2

235 m2

3 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

20 Jun 2022€350.000

30 May 2022€395.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu