Tweekapellenstraat 94, 9050 Gentbrugge

Huis Te Koop in Gentbrugge

€365.000

LIGGING

Deze gezellige woning geniet een ware toplocatie in het gegeerde Gentbrugge. Zo heeft u alles binnen handbereik zoals scholen, openbaar vervoer, winkels, horeca, enz... De ligging van deze woonst vormt ook de perfecte uitvalsbasis naar het centrum van Gent en de naastgelegen steden. Bovendien is deze woning gelegen naast het Arbedpark een groenvlakte voorzien van speeltuigen en wandelpanden. Kortom een zeer leuke locatie om te wonen.

INDELING

U komt de woning binnen in een centrale inkomhal, deze verleent toegang tot de verschillende ruimtes van het huis. Het gelijkvloers is onderverdeeld in een gezellige woonkamer die in verbinding staat met de open keuken en beschikt over een wasruimte met toilet. Op het eerste verdiep vindt u de grootste slaapkamer en een badkamer voorzien van ligbad en douche. Op het tweede verdiep zijn er nog twee mooie kamers voorzien. Bovendien beschikt deze woning ook over een opbergzolder en een kelder.
Tot slot heeft deze woning nog twee grote troeven dit is het terras en een ruime oprit waar u steeds privaat uw wagen kan parkeren.

Voor meer informatie en/of een bezoek contacteer Clément 0476665521

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

kWh/m2

Pand Referentie

URXXU9JQMJ6-

121 m2

134 m2

3 Slaapkamers

Vraagprijzen

19 Dec 2022€365.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu