Kerkstraat 12, 9860 Gijzenzele

Huis in Gijzenzele

€895.000

Deze indrukwekkende dubbele villa, op een perceel van 636 m², biedt u heel wat mogelijkheden in een klassevol en verzorgd kader.

De villa
Deze statige villa met een totale bewoonbare oppervlakte van 570 m² bestaat uit 2 wooneenheden en reikt u daarom unieke opportuniteiten aan voor het inrichten van een praktijkruimte, bureau, studio of kangoeroewoning. De achterzijde biedt plaats aan een ruim terras waarvan een gedeelte overkapt is ideaal om het volledige jaar buiten te kunnen tafelen.

De ligging
Dankzij de ligging te Gijzenzele, een deelgemeente van Oosterzele, geniet u met deze villa van een residentiële en rustige omgeving. De nabijheid van de E40 zorgt dan weer voor een snelle verbinding naar alle belangrijke in- en uitvalswegen, zodat u vlot in Gent, Brussel of andere omliggende steden staat.

De leefruimte
In de linker woonst betreedt u via de inkomhal de wijdse leefruimte die baadt in het natuurlijk daglicht. Een ware blikvanger zijn de prachtige ronde binnendeuren met glas, die u via de salon toegang bieden tot een apart bureel en u via het eetgedeelte toegang geven tot de keuken. Vanuit het eetgedeelte kan u tevens het terras betreden via de schuifdeuren.

De keuken
Naast de eethoek vindt u de grote leefkeuken terug, afgewerkt met kwalitatieve materialen en voorzien van prachtig maatwerk. Door de grote raampartijen aan de kant van het werkblad hebt u een breed zicht op de achtertuin, en extra werkruimte vindt u aan het bar-/eetmeubel in het midden van de keuken. Maar de grootste eyecatcher is misschien wel het retro fornuis van Falcon, dat tussen de ingemaakte kasten en zwart marmeren werkblad mooi tot z’n recht komt.

De slaapkamers en badkamers
Tevens op het gelijkvloer bevindt zich de master bedroom die geniet van een grote dressing en ensuite badkamer. In deze ruime master badkamer kan u dankzij de grote inloopdouche, het dubbel wasmeubel en een magnifiek ligbad volledig tot rust komen.
Twee andere slaapkamers, elk met een eigen zitruimte, bevinden zich op de eerste verdieping. Daar vindt u ook een luxueuze tweede badkamer terug, voorzien van een dubbel wasmeubel, toilet, inloopdouche en ingemaakte kasten. Op de tweede verdieping is er een vierde slaapkamer met dressing te vinden.

De rechter woonst
Ook de rechter woonst geniet een kwalitatieve en klassevolle afwerking. De leefruimte bevindt zich op de eerste verdieping en is tevens ruim en lichtrijk, met een volledig uitgeruste open keuken. Ingemaakte kasten en kookapparatuur, en een bar-/eetmeubel dat tevens dienst kan doen als werkblad, maken optimaal gebruik van de beschikbare ruimte.
De verzorgde badkamer beschikt over een ruime inloopdouche, een toilet en dubbel wasmeubel. Op de tweede verdieping van de woonst vindt u de slaapkamer die voldoende ruim is om een bureau-gedeelte in te voorzien.
Op het gelijkvloers bevindt zich een ruime garage voor twee wagens.

Extra
De twee aparte wooneenheden van deze villa maken duidelijk vele invullingen mogelijk. Extra troeven zijn de berging met koelcel en mudroom, de dubbele garage, de kelder en het dakterras met zicht op de kerktoren.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

kWh/m2

Pand Referentie

QUGOOPSE9EN3

636 m2

570 m2

Vraagprijzen

11 Jun 2022€895.000

08 Jun 2022€619.000

12 Jan 2022€895.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Neen

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

n/a

Menu