Kerkstraat 14, 9860 Gijzenzele

Huis Te Koop in Gijzenzele

€595.000

Dankzij de ligging te Gijzenzele, een deelgemeente van Oosterzele, geniet u met deze villa van een residentiële en rustige omgeving. De nabijheid van de E40 zorgt dan weer voor een snelle verbinding naar alle belangrijke in- en uitvalswegen, zodat u vlot in Gent, Brussel of andere omliggende steden staat.

U betreedt via de inkomhal de wijdse leefruimte die baadt in het natuurlijk daglicht. Een ware blikvanger zijn de prachtige ronde binnendeuren met glas, die u via de salon toegang bieden tot een apart bureel en u via het eetgedeelte toegang geven tot de keuken. Vanuit het eetgedeelte kan u tevens het terras betreden via de schuifdeuren.

Naast de eethoek vindt u de grote leefkeuken terug, afgewerkt met kwalitatieve materialen en voorzien van prachtig maatwerk. Door de grote raampartijen aan de kant van het werkblad hebt u een breed zicht op de achtertuin, en extra werkruimte vindt u aan het bar-/eetmeubel in het midden van de keuken. Maar de grootste eyecatcher is misschien wel het retro fornuis van Falcon, dat tussen de ingemaakte kasten en zwart marmeren werkblad mooi tot z’n recht komt.

Twee slaapkamers, elk met een eigen zitruimte, bevinden zich op de eerste verdieping. Daar vindt u ook een luxueuze badkamer terug, voorzien van een dubbel wasmeubel, toilet, inloopdouche en ingemaakte kasten. Op de tweede verdieping is er een derde slaapkamer met dressing te vinden.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

4403 kWh/m2

Pand Referentie

R24VMQ08-0T-

349 m2

3 Slaapkamers

Vraagprijzen

27 Nov 2022€595.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

nee

Menu