Oude Luikerbaan 27, 3500 Hasselt

Huis in Hasselt

€629.000

Hasselt, de studentenstad van de smaak. Is het nu de StudentTake-off op het Dusartplein, het kapermolen zwembad in de zomer of de gezellige cafeetjes en smaakvolle restaurants in de binnenstad, voor een student is er altijd wat te beleven in de hoofdstad van de smaak.
De Oude Luikerbaan 27, tussen de grote en kleine ring, op slechts een paar minuutjes van het centrum van Hasselt is dan ook de thuishaven van dit mooie pand. Het gebouw biedt plaats aan 6 luxekamers en behoort tot de betere klasse qua studentenkamers in Hasselt. Dit pand is zelfs ook vergund voor het plaatsen van een domicilie adres zodat de mogelijkheden echt onbeperkt zijn naar huisvesting toe.
Er zijn per verdieping 2 kamers, deze verschillen in grootte en uitrusting. Op het gelijkvloers vinden we de 2 VIP-kamers die elk een eigen keuken inclusief service en een frigo op de kamer bezitten. Verder zijn ze uitgerust met een eigen tv, een bed met matras en beddengoed, een bureau en een kast. Verder op het gelijkvloers vinden we de mooie functionele badkamer met een wasmachine en droogkast.
Op het eerste verdiep vinden we opnieuw twee kamers die een keuken en badkamer delen. Ook een gezellige eethoek en living is hier aanwezig.
Ook op het tweede verdiep vinden we deze indeling terug. Verder is het pand nog uitgerust met een overdekte fietsenstalling, een afvalruimte en een aparte cv-ruimte.
Aan de achterkant van het gebouw vinden we de 3 privé parkings.
De huuropbrengsten zijn 3.000 euro per maand en er lopen samenwerkingen met verschillende overheidsdiensten voor het plaatsen van mensen indien er geen volledige bezetting is.
Het pand is in 2012 volledig gerenoveerd.
Er is een mogelijkheid voor bezichtiging na afspraak op het nummer 089/20.89.89.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

244 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.975

Pand Referentie

2TXG7CRTBPG8

155 m2

450 m2

Vraagprijzen

08 Jun 2022€305.711

12 Jan 2022€629.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

woongebied

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu