Oude Luikerbaan 23, 3500 Hasselt

Huis Te Koop in Hasselt

€499.000

Welkom in de Oude Luikerbaan 23 te Hasselt! Graag neem ik jullie mee één van de gezellige zijstraten van Luikersteenweg, met name de Oude Luikerbaan. Hier vinden we op een toplocatie tussen de Grote en Kleine Ring van Hasselt, een prachtige herenwoning, die recent volledig werd gerenoveerd naar de normen van de 21e eeuw. Dit herenhuis biedt naast een uitgebreid wooncomfort, ook een zeer gunstige energiescore, waarbij men tijdens een grondige renovatie naast de woonkwaliteit binnen de woning, ook de volledige elektrische installatie, de leidingen en dak- en plafondisolatie volledig vernieuwd heeft.

+++ https://somvastgoed.be/nl/aanbod/3325605/herenhuis-te-koop-in-3500-hasselt +++

Uniek aan deze locatie is ongetwijfeld de centrale ligging. Zo bevindt het pand zich op wandelafstand van de Kleine Ring van Hasselt, bevinden verschillende winkels, warenhuizen, scholen, ... zich binnen de 500m van het perceel, en scoort het pand zeer goed op gebied van bereikbaarheid (openbaar vervoer).

Dit karaktervol herenhuis beschikt over een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 180m2, wat zich vertaalt in zeer ruime kamers (3), 2 prachtige badkamers, een open, zeer ruime leefruimte met aansluitend een volledig nieuwe, geïnstalleerde keuken, alsook de mogelijkheid om gezellig (met zicht op een leuke stadstuin) te kunnen vertoeven in een lichtrijke veranda.

Bent u op zoek naar een karaktervol pand, dat naast uitstraling, warmte en licht, ook beschikt over een gunstig EPC-attest? Dan is dit ongetwijfeld het pand waarnaar u op zoek bent.

Belangrijk om te vermelden:
- Dit pand beschikt over een onderhoudsvriendelijk stadstuintje, alsook een achteringang (inclusief parkeergelegenheid) achteraan de woning.
- De nieuwe ramen, de dak- en plafondisolatie en de verwarmingsketel voldoen alvast an de energiedoelstelling van 2050!
- De elektrische installatie werd volledig vernieuwd en is conform!
- De renovatiewerken dateren van 2022 waarbij het pand naast perfect instapklaar, per definitie ook volledig nieuw is.
- Deze woning wordt verkocht onder het stelsel van de registratierechten.

Bent u op zoek naar een karaktervolle woning op een zeer goede locatie vlakbij het centrum van Hasselt? Dan is dit ongetwijfeld het pand waar naar u op zoek bent! Wees snel en laat deze kans niet aan u voorbijgaan!

Voor meer informatie of het inplannen van een bezoek, kan u altijd contact opnemen met ons kantoor op het nummer 011 36 34 32.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

0SS8K8G3EVRI

Vraagprijzen

17 Dec 2022€499.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Bouw vergund

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu