Dokter Nolenslaan 4, 3500 Hasselt

Huis in Hasselt

€350.000

INSTAPKLARE, ENERGIEZUINIGE GEZINSWONING MET 3 SLAAPKAMERS, PITTORESKE STADSTUIN EN GARAGE IN KINDVRIENDELIJKE BUURT OP TOPLOCATIE IN HASSELT !

Net binnen de grote Ring in de gezellige Heilig-Hartwijk, vinden we langs de Dr. Nolenslaan op huisnummer 4 deze recente, instapklare rijwoning terug. Dit ecohuis werd in 2003, met grote aandacht voor energiezuinigheid, geconstrueerd. Deze ligging impliceert vlotte reistijden, weinig doorgaand verkeer en een grote kindvriendelijkheid gezien het feit dat het huis niet aan een doorgangsweg ligt, de speeltuin (Anne Ruttenstraat), de jeugdbeweging en vele groene pleinen op wandelafstand. Deze ligging is eveneens een goede match voor sportieve individuen/gezinnen dankzij de sporthal Alverberg, tennisclub Excelsior en voetbalclub Sporting Hasselt, die letterlijk om de hoek liggen. Daarenboven bevindt het stadscentrum van Hasselt zich ook op een boogscheut en is dit zelfs te voet te bereiken, dankzij leuke wandelpaden omgeven door groen tussendoor. Een meer dan te waarderen ligging met andere woorden.

Deze recente gezinswoning bevindt zich in uitstekende staat van onderhoud en is in iedere ruimte zeer wel lichtrijk dankzij de vele raampartijen, zowel aan voor- als achtergevel. Ze werd opgebouwd met verschillende speelse tussenniveaus die op slimme wijze het licht laten doorkomen. Aan de zuidgevel werden alle ramen voorzien van elektrische zonnescreens en werd er een kwalitatieve airconditioning op de hoogste verdieping geplaatst.

Deze woonst straalt op en top gezelligheid uit, dankzij de combinatie in het interieur van het warm industriële met het warme houtwerk. Bij het binnen treden vind je eerst een inkomhal met voldoende vestiaireruimte en daarna het gastentoilet. Via de deur rechts, betreed je de eerste overloop die rechtdoor naar een ruime berging/wasplaats leidt en via de trapjes naar onder (met schuifdeur (in industriële betonlook), naar de uiterst gezellige leefkeuken. De kwalitatieve keuken werd volledig geïnstalleerd met alle nodige toestellen (SIEMENS) en voorzien van granieten werkbladen. Hier beschik je over heel wat kast- maar ook werkruimte. De prachtige vide boven de eetplaats, grenst aan hoge raampartijen en geven deze ruimte een wauw-gevoel.

Vanuit de keuken, bereik je via de achterdeur het terras en de stadstuin. Maar ook de (kruip)kelder is van hieruit te bereiken. Met een 1,3m hoogte, kan je deze oppervlakte perfect alsnog benutten voor extra opslag- en bergruimte. Terug naar de inkomhal, betreed je via de trap naar boven, eerst de gezellige zitkamer, die aan de vide in de keuken grenst. Vanuit de zitkamer betreed je via het schuifraam het balkon, die via een buitentrap ook naar de tuin leidt. Via de trap vind je, een tussenniveau hoger, de eerste slaapkamer en badkamer terug. Via de trap betreed je tot slot de bovenste verdieping waar zich nog 2 ruime slaapkamers bevinden (beide voorzien van airconditioning). De slaapkamers beschikken over hoge plafonds, ondanks dat ze onder een hellend dak liggen en dat gegeven biedt daardoor verdere uitbreidingsmogelijkheden naar de toekomst toe.

De woning beschikt aan de buitenzijde over leuke terrassen en een pittoreske stadstuin. Ze is volledig zuidgericht en door de lagere ligging meestal uit de wind. Hierdoor kan je al vroeg in de lente op een zonnige dag perfect in je tuin vertoeven. De tuin is volledig omheind en via het tuinpoortje achteraan, loop je recht naar de private garagebox met bergruimte. Bovendien word je eveneens voor 1/8 deel mee eigenaar van een gemeenschappelijke (extra) tuin van 5a82ca. Een speeltuig en tuinbankje bevinden zich hier reeds. Meer comfort dankzij deze extra tuin, wanneer je bedenkt welke leuke dingen hierdoor verder mogelijk worden. Naast de private garage, bevindt er zich voor de deur meer dan voldoende openbare parkeergelegenheid voor jou en je gasten.

Deze woning is de perfecte match voor eenieder die comfortabel, met voldoende groen rondom zich, dichtbij de stad wilt wonen en toch vlotte reistijden wilt hanteren dankzij de ligging binnen en vlakbij de grote ring.

Interesse? Contacteer ons op 011 96 51 76 of mail naar info@momentumvastgoed.be voor meer info of een bezichtigingsafspraak!

Biedingsprocedure onder gesloten omslag.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

131 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€752

Pand Referentie

J5G9UQ-AKCVX

151 m2

155 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

05 May 2022€350.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu