Kempische Steenweg 474, 3500 Hasselt

Huis Te Koop in Hasselt

€425.000

Deze goed onderhouden woning is gelegen aan de rand van Berkenveld, een welgekende woonbuurt aan de Kempische Steenweg te Hasselt. De afgelopen jaren onderging deze landelijke, open bebouwing reeds een aantal vernieuwingen zoals onder andere in 2012 het plaatsen van (30) zonnepanelen en een nieuwe verwamingsketel (Buderus). In 2015 werd airco voorzien in de leefruimte en de slaapkamer. In 2018 plaatste men een automatische sectionale garagepoort en hekwerk vooraan (Hörman) en werden alle ramen vernieuwd in aluminium 3-dubbel gelaagd glas (HRT 0,6). De EPC score bedraagt 173 kWh/m² (label B)

De woning telt een bewoonbare oppervlakte van 201 m² en kent volgende indeling:
Gelijkvloers: inkomhal, leefruimte met zithoek en eetkamer, aparte ruime keuken (toestellen Miele), toilet met handenwasser, achterinkomhal, wasplaats met CV ketel.
Verdieping 1: nachthal, drie slaapkamers, berging en badkamer met ligbad, toilet en lavabo
Kelder: woning is deels onderkelderd
Op het perceel van 8are81ca vinden we achteraan de woning een aangelegd terras en een volledig omheinde tuin om met het hele gezin te vertoeven.

De nabijheid van verschillende winkels en scholen, de oprit van de autosnelweg, het station van Kiewit, een goede verbinding naar het centrum van Hasselt en verschillende invalswegen, de Corda Campus, recreatiemogelijkheden (sporthal, tennis, padel,...) maken van deze ligging een toplocatie!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

173 kWh/m2

Pand Referentie

3RAW9C8TKB43

881 m2

201 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

03 Oct 2022€425.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu