Kempische Steenweg 56, 3500 Hasselt

Huis in Hasselt

€235.000

GEDEELTELIJK GERENOVEERDE RIJWONING MET 3 SLK

Op wandelafstand van het centrum van Hasselt, op de Kempische Steenweg nummer 56, vinden we deze woning terug met drie slaapkamers. Het openbaar vervoer, verschillende winkels en eetgelegenheden vinden we in de directe omgeving. Ook het centrum van Hasselt is op wandelafstand bereikbaar.

De woning dateert van het jaar 1910 en door de jaren heen vernieuwde de eigenaars al enkele zaken. Zo werd de woning voorzien van nieuwe pvc ramen met dubbel beglazing en werd de verwarmingsketel vernieuwd. De woning is op het gelijkvloers voorzien van inkomhal met gastentoilet, ruime woonkamer met zit- en eethoek, gevolgd door de keuken, en vernieuwde badkamer met douche. De eerste verdieping is uitgerust met twee ruime slaapkamers. De zolderverdieping is bereikbaar met een vaste trap en werd ingericht als derde slaapkamer. Tot slot vinden we achteraan de woning nog een leuke stadstuin met tuinhuisje terug.

Ben je op zoek naar een woning die je nog verder naar je eigen smaak kan inrichten op wandelafstand van het centrum? Maak dan een afspraak met ons kantoor op het nummer 011/30 50 50!

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

252 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€446

Pand Referentie

HJG4L3C8P-KR

260 m2

150 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

14 Feb 2022€235.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Gebouwd voor 1962

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu