Stadsomvaart 120, 3500 Hasselt

Huis Te Koop in Hasselt

€309.000

INSTAPKLARE STADSWONING MET 3 SLK OP TOPLOCATIE + ZONNEPANELEN

Net buiten de kleine ring van Hasselt, op de Stadsomvaart nummer 120, vinden we deze gerenoveerde stadswoning terug. De woning is gelegen vlakbij het Cultureel Centrum en het stadspark. Hierdoor geniet je van alle rust, maar ben je vlakbij het centrum van Hasselt met al haar leuke winkels en eetgelegenheden. Verder geniet je nog van een goede bereikbaarheid dankzij de aanwezigheid van de autosnelweg in de buurt en verschillende verbindingswegen.

De woning werd enkele jaren volledig gerenoveerd en geniet van een bewoonbare oppervlakte van 150 vierkante meter. De inkomhal biedt toegang tot een aparte bureauruimte (of slaapkamer), gevolgd door een zithoek met aansluitend de keuken. Deze geniet van veel lichtinval door de grote lichtkoepels. Verder is er nog een wasplaats met toilet voorzien.

Op de eerste etage is er een ruime master bedroom voorzien met dressingruimte, een moderne badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel. Bovendien is er ook een apart toilet. De ruime zolder is ingericht tot een ruime slaapkamer.

Het dak werd volledig vernieuwd en uitgerust met zonnepanelen en de verwarming is op aardgas gecombineerd met warmtepompen.
Ten slotte geniet de woning nog van een gezellige stadstuin.

Droom je er van om te wonen op wandelafstand van het stadscentrum? Twijfel dan niet om ons te contacteren op het nummer 011/30 50 50 of mail naar ines@immogroep5.be!

Neem alvast een kijkje in de woning: https://walkly.app/DW2285

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

JNLSRDBVAIAH

Vraagprijzen

07 Nov 2022€309.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Gebouwd voor 1962

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu