Stadsomvaart 120, 3500 Hasselt

Huis Te Koop in Hasselt

€309.000

De woning is gelegen vlakbij het Cultureel Centrum en het stadspark. Hierdoor geniet je van alle rust, maar ben je vlakbij het centrum van Hasselt met al haar leuke winkels en eetgelegenheden. Verder geniet je nog van een goede bereikbaarheid dankzij de aanwezigheid van de autosnelweg in de buurt en verschillende verbindingswegen.

De woning werd enkele jaren volledig gerenoveerd en geniet van een bewoonbare oppervlakte van 150 vierkante meter. De inkomhal biedt toegang tot een aparte bureauruimte (of slaapkamer), gevolgd door een zithoek met aansluitend de keuken. Deze geniet van veel lichtinval door de grote lichtkoepels. Verder is er nog een wasplaats met toilet voorzien.

Op de eerste etage is er een ruime master bedroom voorzien met dressingruimte, een moderne badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel. Bovendien is er ook een apart toilet. De ruime zolder is ingericht tot een ruime slaapkamer.

PLUSPUNTEN

- Dak werd volledig vernieuwd
- Zonnepanelen
- Verwarming op aardgas in combinatie met warmtepompen
- Onderhoudsvriendelijke stadstuin

Droom je er van om te wonen op wandelafstand van het stadscentrum? Twijfel dan niet om ons te contacteren op het nummer 011/30 50 50 of mail naar ines.bollen@dewaele.com.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

3050 kWh/m2

Pand Referentie

BFZI40GK19-F

150 m2

3 Slaapkamers

Vraagprijzen

27 Nov 2022€309.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

woongebied

Overstromingsgebied

nee

Menu