Wouwerstraat 23, 2620 Hemiksem

Huis in Hemiksem

€318.000

JACQ. Real Estate stelt u deze mooie woning voor, ideaal en rustig gelegen in Hemiksem nabij openbaar vervoer, scholen en winkels.
Deze verzorgde woning biedt tal van mogelijkheden en wordt als volgt ingedeeld: op het gelijkvloers een ruime garage met verschillende bergruimtes, een prachtige inloopdouche met IR spiegel, een apart toilet, een wasruimte en twee kamers momenteel ingericht als slaapkamer en werkruimte. Beide kamers bieden toegang tot een groot terras en de fantastische volledig aangelegde tuin die u onmiddellijk naar het zuiden van Frankrijk neemt! Hier kan u genieten van de zon, een cocktail met vrienden of uw passie voor bomen, planten of zeldzame bloemen volledig uitleven.
Achteraan de tuin bevindt zich nog een extra ruime berging met ingemaakte kasten.
Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime en aangename leefruimte met eethoek, een badkamer met het tweede toilet, een wastafel en een ligbad, een lichtrijke bureauruimte, de volledig ingerichte keuken met kwalitatieve toestellen en een berging met voldoende ruimte voor een aparte koelkast en diepvries. Via het schuifraam in de keuken bereikt u het tweede terras van 20m2 die een overkoepelend zicht biedt op de tuin.

Extra troeven:

- Dak gerenoveerd in 2018
- Buitenmuren geïsoleerd in 2018
- Overal dubbele beglazing
- Nieuwe sectionale garagepoort (2022)
- Voordeur vervangen in 2014
- Volledig instapklaar!

Had u graag meer informatie of een bezoekje in deze oase van groen gewenst? Neem dan snel contact op met Maxim op 0497 30 21 21 of via maxim@ilovejacq.be

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

186 kWh/m2

Pand Referentie

TAMS0T188J-J

363 m2

150 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

09 Jul 2022€318.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

In aanvraag

Dagvaarding

In aanvraag

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

In aanvraag

Bestemming

In aanvraag

Overstromingsgebied

n/a

Menu