Wouwerstraat 3, 2620 Hemiksem

Huis Te Koop in Hemiksem

€209.000

Deze woning (135 m²) met buitenruimte (8 m²) is gelegen in een zeer rustige, kindvriendelijke straat. Ze heeft een gevelbreedte van maar liefst 7 meter en ligt tevens op wandelafstand van winkels, scholen, openbaar vervoer en de waterbus (Hemiksem-Antwerpen).

Het is een te renoveren woning met veel potentieel. Momenteel zijn er twee slaapkamers en zeker voldoende ruimte om er drie van te maken. De oude ketel werd reeds vervangen door een gloednieuwe combiketel. Zowel boven als beneden zijn er rolluiken voorzien aan de voorgevel.

We betreden het pand via de inkomhal. Deze geeft meteen uit op de ruime woon- en eetkamer. Het grote raam zorgt voor veel lichtinval en gevoel van ruimte. Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich de keuken. Deze is voorzien van een kookplaat, dampkap en lavabo. Verder door bevindt zich eveneens de badkamer, ingericht met een ligbad, dubbele lavabo en een toilet. Links van de keuken is er een gang met een grote lichtkoepel in het plafond. De kelder (12 m²) betreedt men via het luik in de grond. Via de achterdeur heeft men toegang tot de buitenruimte (8m²) die kan omgetoverd worden tot een super gezellig tuintje of terras.

Eenmaal op de bovenverdieping, komen we terecht in de nachthal. Deze geeft toegang tot de eerste, zeer ruime slaapkamer van maar liefst 21 m². Aan de rechterkant bevindt zich de tweede slaapkamer van 14 m². Aansluitend aan deze kamer is er een extra polyvalente ruimte (11 m²) die voordien gebruikt werd als strijkkamer. Men kan hier eventueel een dressing of een badkamer van maken.

Interesse in deze woning met veel potentieel?
Laat het ons gerust weten via info@wellimmo.net of 03/225.00.68.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

626 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€391

Pand Referentie

QWPKGZY8DS91

143 m2

135 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

22 Feb 2022€209.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu