Lichtaartseweg 172, 2200 Herentals

Huis in Herentals

€369.000

Te renoveren villa op een perceel van 8a34ca te Herentals.
Deze villa dateert van 1969 en dient gerenoveerd te worden naar de normen van 2022.
Ligging: Gelegen nabij het centrum van Herentals met alle faciliteiten in de nabije omgeving, Tevens zijn de invalswegen naar de omliggende gemeenten (Lichtaart, Olen, Vorselaar, Lille, ...) vlot bereikbaar.
Indeling: Inkomhal, toilet, leefruimte, keuken, berging/wasplaats, vier slaapkamers, badkamer, inpandige garage, kelder en zolder.
Omschrijving: U betreedt deze villa via de inkomhal, uitgerust met een gastentoilet, die vervolgens toegang verleent aan de leefruimte, bestaande uit een eetkamer en woonkamer die is uitgerust met een hout kachel. Naastliggend bevindt zich de geïnstalleerde keuken waar u nog tal van ruimte heeft om een tweede eettafel (ontbijthoek) te plaatsen. Verder beschikt de woning nog over een aparte berging/wasplaats, vier ruime slaapkamers en een badkamer. De badkamer is uitgerust met een ligbad, douche en een enkele wastafel. De inpandige garage zorgt in combinatie met de zolder en de kelder voor de nodige bergruimte. Tot slot om dit geheel compleet te maken, is er achteraan een prachtig groene, zuid georiënteerde tuin aanwezig, waar het heerlijk vertoeven is.
Wie op zoek is naar een statische villa, die u volledig kan renoveren naar uw eigen belangen, is hier aan het juiste adres. Een echte aanrader!
Extra:- EPC 807 kWh/m² (jaar) - Centrale verwarming op stookolie (5.000L) - Wg, Vg, GvKr, Gvv, Gmo

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

807 kWh/m2

Pand Referentie

IMFWRH6N9KM2

834 m2

213 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

22 Apr 2022€369.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu