Lichtaartseweg 163, 2200 Herentals

Huis in Herentals

€225.000

Woning met twee slaapkamers en gezellige tuin nabij het centrum van Herentals.
Deze woning dateert van 1940, is volledig gerenoveerd in 1990 en bevindt zich momenteel in een goede staat van onderhoud.
Ligging: Gelegen nabij het centrum van Herentals met alle faciliteiten (winkels, scholen, sportclubs,...) in de onmiddellijke omgeving. Tevens zijn de invalswegen naar de omliggende gemeenten (Lichtaart, Olen, Vorselaar en Lille) zeer vlot bereikbaar.
Indeling: Inkom, woonkamer, eetkamer, keuken, badkamer, wasplaats, twee slaapkamers, terras, tuin en een buitenberging.
Omschrijving: Via de inkom bereiken we de woon- en eetkamer met naastliggend de volledig geïnstalleerde keuken (kookvuur, oven, ijskast, vaatwasser). Verder bevindt zich de badkamer en de wasplaats op de gelijkvloerse verdieping. De badkamer is uitgerust met douche, een enkele wastafel en een toilet. Op het verdiep bevinden zich de twee ruime slaapkamers en een open bergruimte. Tot slot om alles compleet te maken is er achteraan de woning een volledig omheinde en aangelegde tuin aanwezig, waar zich nog een tuinberging bevindt.
Wie op zoek is naar een gezellige woning nabij het centrum van Herentals of een slimme investering, is hier aan het juiste adres!
Extra: - 695 kWh/m² (jaar)- Verwarming op aardgas- Gelijkvloerse verdieping is volledig uitgerust met dubbele beglazing.- Eerste verdieping is volledig uitgerust met enkele beglazing.- Wg, Gvg, GvKr, Gmo, Gvv

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

695 kWh/m2

Pand Referentie

DIJ20FQ8UM7Q

210 m2

125 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

18 Feb 2022€225.000

11 Feb 2022€235.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Nee

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu