Koerselsebaan 57, 3550 Heusden

Huis Te Koop in Heusden

€365.000

NIEUW BIJ C21 ANIMO!!!!

Handelspand met woonst op wandelafstand van Heusden-centrum.
Dit gebouw heeft altijd dienst gedaan als Horeca met woonst erboven. Het komt in aanmerking voor iedereen die of opzoek is naar een woning met de mogelijkheid tot de uitbating van een eigen zaak. Heeft u altijd gedroomd van een eigen zaak ? Dan is dit uw kans! Met dit pand op toplocatie en met veel visibiliteit krijgt u alvast een zeer goede springplank om een geslaagd begin te maken! Dit pand is gelegen aan de verbindingsweg Heusden-Koersel waar dagelijks heel veel verkeer passeert. De ruime parking voor het pand dragen ook bij aan het comfort alsook het station van Heusden. Deze is bevindt zich op wandelafstand. Dit is de lijn Mol-Hasselt.
Het hoofdgebouw werd gebouwd in 1964. In 1982 werd er een heel nieuw deel aan vastgebouwd.
Het terrein heeft een totale oppervlakte van 07a26ca of 726m². De achterzijde is zuidwest georiënteerd.
Het handelspand is ingericht als café, maar kan uiteraard naar eigen behoefte ingevuld worden. De ligging biedt u tal van mogelijkheden om een bloeiende zaak op te starten. Ook voor vrijberoepers komt het project zeker ook in aanmerking.

1. Het handelsgelijkvloers bestaat uit; inkom, zaal, keuken, toiletten, overdekt terras, achterkeuken, tuin, trap naar boven.

2. De woonst erboven bestaat uit de inkomhal, de ruime living met gezellige gashaard, aparte keuken met berging/wasplaats, de badkamer met douche en toilet. Vanuit de leefruimte is er toegang tot het terras aan de achterzijde van het gebouw. Verder zijn er 4 slaapkamer.
Het pand is volledig onderkelderd, inclusief garage.

Bent u opzoek naar een gebouw om uw droom ter realiseren? Wij helpen u hier heel graag mee. Maak dat zeker een afspraak en bel gauw op het nummer 011/220.750

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

L527OJMN61HR

0 m2

300 m2

4 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

20 Dec 2022€365.000

Menu