Koerselsebaan 8, 3550 Heusden

Huis Te Koop in Heusden

€235.000

NIEUW BIJ C21 ANIMO! Gezellige, instapklare woning te Heusden-Zolder.

Laat u charmeren door deze karaktervolle woning met onderhoudsvriendelijke tuin te Heusden-centrum.
De woning werd gebouwd in 1950 en recent gerenoveerd. Heeft u een groot gezin of bent u opzoek naar een woning met 3 tot 5 slaapkamers in Heusden? Dan is dit de woning die u zoekt!

De gezellige leefruimte werd reeds volledig gerenoveerd. Door de hoge plafonds krijgt de woning een herenhuis achtige look. Je wordt er onmiddellijk door gecharmeerd. Lopen we verder komen we in de leefkeuken uit. Deze is ruim en comfortabel ingericht.
Achter de keuken bevindt zich een multifunctionele ruimte die naar eigen behoefte kan ingevuld worden. Op dit moment doet deze dienst als slaapkamer. Maar dit kan ook een eventueel bureau zijn of wasplaats, berging, ... aan u de keuze! Er is ook nog een apart gasten toilet.
Via de trap gaan we naar het verdiep. De nacht hal brengt ons bij de badkamer en de andere ruime slaapkamers.
Voor wie dit nog niet voldoende zou zijn is er een vaste trap naar de zolder. Ideaal voor wie meer ruimte nodig heeft. Deze ruimte kan naar eigen behoefte ingevuld worden. Meer slaapkamers, een hobbyruimte, fitnessruimte, ... Eindeloos veel mogelijkheden... Aan plaats dus zeker geen tekort!
Buiten werd er gekozen voor een onderhoudsvriendelijke oase met veel privacy.

De centrale ligging, alles op wandelafstand bereikbaar, ... dragen zeker bij aan het comfort van deze mooie woning! Bent u opzoek naar een woning in het centrum van Heusden-Zolder met een goede verbinding? Wees er dan als eerste bij en maak snel een afspraak op het nummer 011/220.750.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

8C-W4KN2OVBG

0 m2

0 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

27 Dec 2022€235.000

Menu