Torhoutbaan 17, 8480 Ichtegem

Huis in Ichtegem

€490.000

Perfect instapklare handelswoning op 714 m² te Ichtegem. Kijkdag op zaterdag 1 oktober tussen 10u en 12u - Ichtegem, Torhoutbaan 17.
Deze eigendom omvat een handelszaak met woonst. De bestaande woning werd volledig gerenoveerd in 2012, de handelszaak werd daarbij nieuw opgetrokken. Het gelijkvloers omvat een inkomhal, ruime leefruimte met pelletkachel, volledig ingerichte keuken met groot eiland, gasfornuis, dampkap (met wifi), vaatwas, oven/microgolf en dubbele spoelbak. Het eiland biedt daarnaast ook mogelijkheid tot zitplaatsen. Aansluitend is er een ruime berging/wasplaats aanwezig en sas met apart toilet en toegang tot de kelder en handelszaak. Op de verdieping vinden we 2 ruime slaapkamers en badkamer met ligbad, douche, toilet en lavabomeubel. In de zolderverdieping is een derde ruime slaapkamer voorzien.
De handelszaak beschikt over 12 zitplaatsen, bestelbar en werkruimte met ruime koelcel. Zowel de woonst als het handelsgedeelte zijn perfect instapklaar en zijn voorzien van alle comfort! Daarnaast beschikt deze eigendom over een grote achterliggende tuin met garage van 41 m², oprit met elektrische poort en parkeerplaatsen voor de handelszaak en woning! De woning werd voorzien van maar liefst 51 zonnepanelen, vloerverwarming op het gelijkvloers, hoogrendementsglas en regenwaterput van 10.000 liter! Elektriciteit, sanitair en dakpannen werden volledig vernieuwd alsook werd het dak, muren en vloer geïsoleerd. Dankzij zijn ligging langs een belangrijke invalsweg tussen Torhout en Oostende is dit de ideale locatie om deze goeddraaiende zaak verder te zetten!
De vermelde prijs is een startprijs, elk bod boven deze prijs zal worden voorgelegd aan de eigenaars die zich het recht voorbehouden om deze te aanvaarden of te weigeren. EPC: 424 kWh/m² (Gvg, Wg, Gmo, Gvkr, Vv) Ref. 21237

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

424 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€745

Pand Referentie

242636NVK0-V

714 m2

212 m2

3 Slaapkamers

Vraagprijzen

11 Sep 2022€490.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Neen

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Geen afgebakende zones

Menu