Torhoutbaan 17, 8480 Ichtegem

Huis Te Koop in Ichtegem

€490.000

Perfect instapklare woning op 714 m² te Ichtegem. De woning werd volledig gerenoveerd in 2012, de bijbouw werd daarbij nieuw opgetrokken. Het gelijkvloers omvat een inkomhal, ruime leefruimte met pelletkachel, volledig ingerichte keuken met groot eiland, gasfornuis, dampkap (met wifi), vaatwas, oven/microgolf en dubbele spoelbak. Het eiland biedt daarnaast ook mogelijkheid tot zitplaatsen. Aansluitend is er een ruime berging/wasplaats aanwezig en sas met apart toilet en toegang tot de kelder en uitbouw die verschillende mogelijkheden biedt. Op de verdieping vinden we 2 ruime slaapkamers en badkamer met ligbad, douche, toilet en lavabomeubel. In de zolderverdieping is een derde ruime slaapkamer voorzien.
Daarnaast beschikt deze eigendom over een grote achterliggende tuin met garage van 41 m², oprit met elektrische poort en voldoende parkeerplaats! De woning werd voorzien van maar liefst 51 zonnepanelen, vloerverwarming op het gelijkvloers, hoogrendementsglas en regenwaterput van 10.000 liter! Elektriciteit, sanitair en dakpannen werden volledig vernieuwd alsook werd het dak, muren en vloer geïsoleerd.
Er werd een bijgebouw opgetrokken van 70 m² met rechtstreekse toegang tot de woning. Deze kan gebruikt worden voor diverse doeleinden (garage, zelfstandige activiteit, ...). Momenteel nog ingericht als horecazaak.
De vermelde prijs is een startprijs, elk bod boven deze prijs zal worden voorgelegd aan de eigenaars die zich het recht voorbehouden om deze te aanvaarden of te weigeren. EPC: 424 kWh/m² (Gvg, Wg, Gmo, Gvkr, Vv) Ref. OU23369

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

424 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€745

Pand Referentie

MZ4F91UKCLA4

714 m2

212 m2

3 Slaapkamers

Vraagprijzen

25 Dec 2022€490.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Neen

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Geen afgebakende zones

Menu