Itterbeeksebaan 381, 1701 Itterbeek

Huis in Itterbeek

€1.072.500

Tijdloos en kwaliteitsvol wonen zijn de troeven voor het investeringsproject ( nieuwbouw 2022 ) bestaande uit 3 totaal ingerichte appartementen - inclusief keuken.
Dankzij het optimaal wooncomfort en de ideale ligging ( openbaar vervoer in de directe omgeving ) is deze aanbieding een ideale investering met een bijzonder interessant meerwaardepotentieel. De appartementen hebben een respectievelijke bewoonbare bruto oppervlakte van 78 m² met 2 slpk – 90 m² met 2 slpk en 153 m² met 3 slpk ( duplex) . De ondergrondse verdieping biedt 3 autostaanplaatsen en privatieve kelders. De zuidelijke woonterrassen zorgen eveneens voor een exclusief buitengevoel. Ook de talrijke raampartijen verzekeren een maximaal lichtinval.
De constructie werd uitgevoerd met duurzame traditionele materialen. Dankzij o.m. een doorgedreven dak, gevel- en geluidsisolatie, fotovoltaïsche zonnepanelen en een zuinig verwarmingssysteem, legt het gebouw een zeer gunstige energieprestatie voor ( E-peil lager dan 40 ).
De verkoop wordt gerealiseerd onder het BTW-stelsel .De geraamde maandelijkse huuropbrengst bedraagt 3.100 €. Een vrijblijvend bezoek zal je overtuigen !

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

Pand Referentie

MTSLZZQIB6IA

583 m2

450 m2

7 Slaapkamers

Vraagprijzen

27 Sep 2022€1.072.500



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu