Itterbeeksebaan 258, 1701 Itterbeek

Huis Te Koop in Itterbeek

€495.000

Handelswoning bevattende een duplex, garage en handelsruimte op toplocatie.
Gelegen op de grens Dilbeek/Itterbeek.

De handelsruimte geniet vanwege de hoeklocatie een uitstekende zichtbaarheid op de Itterbeeksebaan, een unieke kans voor de ondernemer en/of investeerder!

Deze handelswoning is ingericht met een handelsruimte (ca 40m²) met eigen toilet, aparte toegang voor garage en duplex-appartement op de gelijkvloerse verdieping.

Het duplexappartement is gelegen op verdieping 1 en 2 en werd recent gerenoveerd (isolatie, beglazing, keuken, ...) net als de dakconstructie.

De duplex is bereikbaar via de gemeenschappelijke inkomhal en bevat een grote leefruimte, vernieuwde en geïnstalleerde keuken, wasplaats en ruim terras. De trap naar verdieping 2 geeft toegang tot de twee slaapkamers (26m² - 11,50m² - mogelijk te herverdelen in drie kamers) en praktische badkamer waar bad en meubel reeds vernieuwd zijn.

De derde zolderverdieping kent een riante oppervlakte en is bereikbaar per schuiftrap, deze kan mits aanpassingswerken ingericht worden als extra leefruimte.

Deze eigendom kan dienst doen als rendabele opbrengsteigendom, een combinatie van wonen en werken of één van de vele overige doeleinden.

De eigendom is op heden gekadastreerd als 'handelswoning'.

EPC 318 kWh/m²/j

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

318 kWh/m2

Pand Referentie

SLEWQDL5WL02

184 m2

176 m2

3 Slaapkamers

Vraagprijzen

24 Nov 2022€495.000

13 Oct 2022€525.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu