Hoevensebaan 218-1, 2950 Kapellen

Huis Te Koop in Kapellen

€875.000

Omschrijving Uniek duplex appartement in kasteeldomein te Kapellen Dit luxe appartement is gelegen in het kasteelgebouw van domein Blauwhof welke een terrein van ca 10 Ha omvat.

Deze woning heeft een gelijkvloers met toegang tot ruime terrassen welke een prachtig uitzicht over de tuin genieten alsook een verdieping met slaapvertrekken.

U betreedt het appartement middels de centrale inkomhal met vestiaire, gastentoilet, trap en lift. Aan de voorzijde bevinden zich de keuken met aansluitende pantry en de royale eetkamer. De ruime leefruimte werd voorzien van een design open haard en een maatwerk bibliotheek. Aansluitend een imposant overdekt terras.

Op de eerste verdieping bevindt zich de mastersuite met inloopkasten, een dressingkamer alsook een luxe badkamer. Aan de andere zijde van deze verdieping bevindt zich een logeerkamer en een tweede badkamer alsook een derde kamer momenteel in gebruik als bureel en hobbyruimte.

Het appartement werd met veel zorg en aandacht ontworpen en ingericht. Hierbij zijn zowel op esthetisch en technisch gebied veel details verwerkt. Het appartement beschikt over een lift met privé toegang tot beide verdiepingen en garage.

Meer inlichtingen via ons kantoor

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

259 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€3.257

Pand Referentie

K9LMG329QG8X

290 m2

3 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

26 Aug 2022€875.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Neen

Bestemming

WoongebiedDeels woonuitbreiding / parkgebied en woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu