Hoevensebaan 83, 2950 Kapellen

Huis Te Koop in Kapellen

€385.000

Achter de eenvoudige voorgevel vindt u deze mooie architectenwoning met maar liefst 5 SLAAPKAMERS . Het huis is zeer centraal gelegen vlakbij het centrum van Kapellen .

Op de gelijkvloerse verdieping komen we via de inkomhal in de opengewerkte royale woonkamer. Door de vide is er een groot ruimtegevoel. De moderne keuken is volledig geïnstalleerd met een 5-pitsgasfornuis , microgolf en oven en koelkast , allen van M-System. Er is een gashaard aanwezig in de zithoek. Overal werden spots ingebouwd. Er ligt op de ganse benedenverdieping een epoxy-vloer. Hier bevindt zich ook een wasplaats, een gastentoilet en een eerste slaapkamer .
Op de eerste verdieping hebben we 2 slaapkamers en een mooie badkamer met zowel een inloopdouche als een ligbad en een dubbele lavabo . Hier ligt overal een lichte plankenvloer wat het heel gezellig en huiselijk maakt. Op de tweede verdieping liggen ook nog 2 ruime slaapkamers .

BIJZONDERHEDEN: ZONNEPANELEN - alle daken zijn geïsoleerd en conform - HOOGRENDEMENTSBEGLAZING - grote FIETSENBERGING - zij-ingang met toegang tot een voetgangers- en fietsersweg - zonnig TERRAS.
Ideale woning voor een groot gezin!
Contacteer ons voor een bezoek ter plaatse: 03/568.03.03 of info@vastgoed03.be(Ref: 22264-TVDV)

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

153 kWh/m2

Pand Referentie

BFNZUZIIDGWC

155 m2

5 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

20 Nov 2022€385.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

woongebied

Overstromingsgebied

Niet overstromingsgevoelig

Menu