Mertenhof 10, 2460 Kasterlee

Huis Te Koop in Kasterlee

€795.000

Ligging:
Residentieel gelegen op het einde van een doodlopende straat in een rustige villawijk met een vlotte verbinding naar het centrum en autostrade E34 (Eindhoven-Antwerpen).

Omschrijving:
Op het gelijkvloers komen we de woning binnen langs de ruime inkomhal met gastentoilet en toegang tot de keuken en de eetkamer. De woonkamer bestaat uit een gezellige zithoek met een gashaard in natuursteen, de eetkamer en aanpalend een mooie orangerie met airco dewelke buiten omringd wordt door een vijverpartij. De keuken is voorzien van een ontbijttafel, een werkblad in natuursteen en beschikt over de nodige toestellen. Verder treffen we op het gelijkvloers 3 ruime slaapkamers en een luxueuze badkamer volledig in marmer betegeld met een rond bad, dubbele wastafel en toilet. Naastliggend vinden we een douchekamer met wastafel. Er is ook een dubbele inpandige garage aanwezig met een automatische sectionaalpoort.
Op de verdieping treffen we een royale nachthal dewelke toegang geeft tot 5 ruimte's waarvan 1 fitnessruimte, een dressing, een slaapkamer en twee onafgawerkte ruimte's. Eén van deze ruimte is bestemd voor een badkamer waarbij de sanitaire aansluitingen reeds aanwezig zijn.

Er is een prachtig aangelegde tuin met zwembad en poolhouse aanwezig met veel privacy.

Bijzonderheden:
-CV aardgas HR+ vloerverwarming
-Kelder aanwezig
-Alarminstallatie
-Stereoinstallatie

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

194 kWh/m2

Pand Referentie

NS49TQD2G90N

2.408,00 m2

400,00 m2

Vraagprijzen

05 Dec 2022€795.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu