Venlosesteenweg 85, 3640 Kinrooi

Huis in Kinrooi

€318.000

In het centrum van Ophoven, op een zeer goed bereikbare commerciële locatie gelegen handelspand met woonst. Aan de voorzijde van het gebouw is er een volledig ingerichte winkelruimte, die momenteel uitgebaat wordt als bakkerij met achteraan een atelier-/werkruimte. Verder is het pand voorzien van een aanpalende woning, gebouw wordt momenteel verwarmd o.b.v. centrale verwarming met stookolie d.m.v. vloerverwarming (gelijkvloers) en radiatoren (1e verdieping) verder voorzien van een bovengrondse stookolietank. Ook werd er rekening gehouden met de energiezuinigheid van het gebouw, zo werden er in 2011 een 19-tal fotovoltaïsche zonnepanelen geïnstalleerd met totale capaciteit van 4.370 kWp. Er zijn hier ook nog groene stroom certificaten bij aanwezig. Het gebouw is voorzien van pvc-ramen met dubbele beglazing en zonnescreens op 1e verdieping, geïsoleerd pannendak ( ± 2020). Centraal gelegen in het centrum van Ophoven, aan de Venlosesteenweg, in de buurt van de Nederlandse grens.

INDELING
GELIJKVLOERS: Winkelruimte (± 41,97 m²) momenteel ingericht als bakkerij voorzien van koeltoog, airco en tegelvloer; Werkplaats/Atelier (± 38,84 m²) met inbouwkasten, werkeiland, tegelvloer, verder werd er reeds een nieuwe wateraansluiting voorzien en de buitenwand werd recent geïsoleerd met 6 cm glaswol; Bijkeuken (± 9,11 m²) ingericht met meubel met kasten, spoeltafel, aansluiting wasmachine en droogkast en tegelvloer; Toilet (± 2 m²) met wastafel en tegelvloer; Leefruimte (± 47,82 m²) ingericht met openhaard (hout), ingebouwde boxen in plafond en parketvloer; Keuken (± 17,67 m²) ingericht met onder- en bovenkasten, granieten werkblad, vaatwasmachine (2021), enkele spoelbak, inductie kookvuur, oven, stoomoven, koelkast en tegelvloer; Zij-inkomhal (± 4,3 m²) met inbouwkasten en tegelvloer; Badkamer (± 12,83 m²) ingericht met badmeubel met onder- en kolomkasten, dubbele wastafel, ligbad, douche, sierradiator, volledig betegelde wanden en tegelvloer en kleine overdekte binnentuin (± 3,76 m²); Garage (± 42,37 m²)

1e Verdieping: Trappenhal met draaitrap naar 1e verdieping; Nachthal (± 17,26 m²) met parketvloer; Slaapkamer 1 (voorzijde) (± 6,77 m²) met parketvloer; Slaapkamer 2 (achterzijde, rechts) (± 12,8 m²) met inbouwkasten en parketvloer; Slaapkamer 3 (achterzijde, links) (± 18,22 m²) met parketvloer, buitenmuur (buren) werd hier recent voorzien van 7 cm glaswol en toegang naar dakterras; Slaapkamer 4 (links, voor) (± 13,94 m²) met parketvloer, in deze ruimte zijn er alvast enkele voorbereidende werken getrokken voor het plaatsen van een badkamer o.a. het plaatsen van toevoer/afvoer buizen voor water en elektriciteit; Dakterras met tuinhuis, ook toegankelijk via buitenzijde (trap).

Kelderruimte: ( ± 5,4 m²).

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

296 kWh/m2

Pand Referentie

TLT24TQHDW1F

275 m2

Vraagprijzen

14 Jun 2022€318.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu