Venlosesteenweg 85, 3640 Kinrooi

Huis in Kinrooi

€327.000

Op de Venlosesteenweg 85 ligt dit handelspand met bovenliggende woonst. Gelegen langs de doorgaande weg tussen Kinrooi en Maaseik op een echte zichtlocatie. Naast het handelspand is er nog een ruime woning met 4 slaapkamers en een prachtig dakterras.

Aan de voorzijde is de handelsruimte gelegen, met aanpalend de voorbereidingsruimte. Momenteel is de handelsruimte ingericht als bakkerij, met een koeltoog en voldoende werkruimte. Het achterliggend atelier is perfect voor de voorbereiding van de handelswaar. De woning is achteraan de eigendom gelegen en is bereikbaar vanuit de handelsruimte. Op het gelijkvloers is een ruime lichte woonkamer, volledig uitgeruste keuken, badkamer en een garage/opslagplaats. Op verdieping zijn er 4 slaapkamers, waarvan 3 ruime en 1 iets kleinere.

Enkele pluspunten: Locatie: gelegen op zichtlocatie langs doorgaande weg Comfort: wonen en werken op 1 plaats Ruimte: zowel handelsruimte als woning zijn ruim opgezet Instapklaar: door de jaren verschillende verbouwingen gedaan: nieuwe kozijnen en ramen, zonnepanelen,... Interesse om op deze zichtlocatie uw ondernemersdroom waar te maken? Contacteer ons voor een afspraak via 089 46 48 63 of via impact@era.be en wij helpen u graag verder.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

296 kWh/m2

Pand Referentie

2ER4R62Z3ZZV

275 m2

330 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

19 Sep 2022€327.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu