Keizershoek 10, 2550 Kontich

Huis Te Koop in Kontich

€359.000

We vinden deze woning terug op een goede locatie aan de rand van de dorpskern van Kontich. Je geniet hierdoor van een optimale bereikbaarheid.

Bij jouw bezoek zal je merken dat deze woning door de huidige eigenaar met veel liefde bewoond en ook zeer goed onderhouden wordt.

Er zijn drie slaapkamers en de volledige woning inclusief badkamer en keuken werden in 2013 volledig gemoderniseerd.

Je komt de woning binnen via de inkomhal met warme houten vloer die doorloopt op het volledige gelijkvloers. De lichtrijke glazen deur verschaft toegang tot de leefruimte. Zalig die ruimte die hier gecreëerd werd dankzij het doortrekken van de leefruimte naar achter toe waar deze over gaat in eetplaats met de naastliggende keuken. Heerlijk gewoon dat je in de zomer de schuifraam kan openen naar de gezellige tuin met regenwaterput.

We zijn nog niet klaar met de rondleiding op het gelijkvloers, er is nog een praktische open bureau-ruimte en apart gastentoilet... tijd nu om naar boven te gaan.

Op eerste verdieping vinden we de vernieuwde badkamer met douche en vooraan een grote slaapkamer op mooie authentieke blokjesparket.

Nog een verdieping hoger liggen de twee andere mooi ingerichte slaapkamers en merk je ook op dat overal in de woning veel bergruimte voorzien is.

Deze warme (energiezuinige) woning wacht op jou !

EPC : 157kWh/m2 (Label B)
Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

157 kWh/m2

Pand Referentie

71EMW3NX1VQ9

125 m2

153 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

29 Dec 2022€359.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

In aanvraag

Dagvaarding

In aanvraag

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied

Menu