Schansstraat 145, 3470 Kortenaken

Huis in Kortenaken

€269.000

Landhuis met prachtig zicht op de zuid gerichte tuin, natuur en grenzend aan velden met fruitbomen. Gelegen op een toplocatie met een leuke tuin en geweldig zicht op de natuur, ondanks de landelijke ligging zijn de grote steden Tienen, Leuven en Hasselt zeer vlot bereikbaar!

Op korte afstand van het leuke centrum van Kortenaken, een mooie gemeente in het Hageland, gekend voor zijn uitgestrekte weilanden, land -en tuinbouw, de fruitteelt en de vele fiets-en wandelmogelijkheden.

Gelijkvloers omvat een inkomhal, met dadelijk rechts een eerste slaapkamer of ruimte voor een bureel /hobbykamer, traphal, een ruime woonkamer met aansluitend de keuken, een toilet en deur naar kleine kelder. Rechts van de woning is er een garage en berging met oa. mazouttank, boiler, enz. Aansluitend zijn achter de garage nog verschillende kleine en grote plaatsen voorzien. De eerste verdieping omvat een tweede slaapkamer en een grote badkamer met toilet. Vanuit de keuken kom je in de tuin en de achterliggende gronden

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

933 kWh/m2

Pand Referentie

H1EF1PLRANBC

3460 m2

126 m2

2 Slaapkamers

Vraagprijzen

17 May 2022€269.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

nee

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

n/a

Menu