Gentweg 1, 9971 Lembeke

Huis Te Koop in Lembeke

€312.750

Energiezuinige nieuwbouwwoning te Lembeke REEDS 50% VERKOCHT!
Duurzame nieuwbouwwoning te Lembeke, centraal gelegen in de driehoek Brugge, Gent en Antwerpen.
De zonnige tuin is zuidwest georiënteerd en kijkt uit op de Lembeekse bossen. Dus wonen in een groene omgeving en een vlotte bereikbaarheid van de stedelijke gebieden.

De woningen op Lot 2 en Lot 4 zijn op heden nog beschikbaar. De bouw van de woning op LOT 2 (met bleke gevelsteen) zal binnenkort water- en winddicht worden opgeleverd.
De bouw van de woning op LOT 4 is nog maar net gestart, dus hier kunnen eventueel nog planwijzigingen uitgevoerd worden met betrekking tot het plaatsen van de binnenmuren.
Op het gelijkvloers wordt geleefd, op de verdiepingen wordt geslapen, gestudeerd en gespeeld. In basis zijn de verdiepingen voorzien van drie slaapkamers, maar de mogelijkheid bestaat om uit te breiden tot 5 slaapkamers.
De energetische uitwerking van de woning is zodanig dat het BEN-label E30 soepel wordt gehaald (E23 volgens de startverklaring). (ventilatie systeem D, zonnepanelen, vloerverwarming, domotica, …)
Dit betekent een substantiële vermindering van het maandelijkse energiebudget en tevens zal u gedurende 5 jaar kunnen genieten van 50% korting op de onroerende voorheffing (KI).
Water en winddichte woningen.
Afwerkingspakketten samen te stellen naar eigen smaak en budget: voor 3 slaapkamers vanaf 90.000 euro of 5 slaapkamers vanaf 105.000 euro.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

8U7W1YJG0Y30

184 m2

3 Slaapkamers

Vraagprijzen

10 Oct 2022€312.750



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Niet overstromingsgevoelig

Menu