Gentweg 1, 9971 Lembeke

Huis in Lembeke

€312.750

Energiezuinige nieuwbouwwoning te Lembeke Duurzame nieuwbouwwoning te Lembeke, centraal gelegen in de driehoek Brugge, Gent en Antwerpen. De zonnige tuin is zuidwest georiënteerd en kijkt uit op de Lembeekse bossen. Dus wonen in een groene omgeving en een vlotte bereikbaarheid van de stedelijke gebieden.

Op het gelijkvloers wordt geleefd, op de verdiepingen wordt geslapen, gestudeerd en gespeeld. In basis zijn de verdiepingen voorzien van drie slaapkamers, maar de mogelijkheid bestaat om uit te breiden tot 5 slaapkamers.
De energetische uitwerking van de woning is zodanig dat het BEN-label E30 soepel wordt gehaald (E23 volgens de startverklaring). (ventilatie systeem D, zonnepanelen, vloerverwarming, domotica, …) Dit betekent een substantiële vermindering van het maandelijkse energiebudget.
De woningen op Lot 2 en Lot 4 zijn op heden nog beschikbaar. De bouw van de woning op Lot 2 (met bleke gevelsteen) zal binnenkort water- en winddicht worden opgeleverd. De bouw van de woning op LOT 4 is nog maar net gestart, dus hier kunnen eventueel nog planwijzigingen uitgevoerd worden met betrekking tot het plaatsen van de binnenmuren.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

Pand Referentie

MCIV6FEDO9L7

184 m2

3 Slaapkamers

Vraagprijzen

25 Apr 2022€312.750

07 Feb 2022€299.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Niet overstromingsgevoelig

Menu