Koning Albertstraat 12, 2547 Lint

Huis Te Koop in Lint

€595.000

Prachtige woning (275m²) voorzien van 3 slaapkamers, riant terras en een gelijkvloerse polyvalente ruimte met mogelijkheden (ruimte vrij beroep/zelfstandige activiteiten/werkhuis/atelier) op een perceel van 434m² op toplocatie te Lint!
Ligging: Centraal gelegen op toplocatie te Lint, nabij scholen, winkels, openbaar vervoer, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten!
Indeling: Inkomhal, polyvalente ruimte, bureauruimte, wasplaats, traphal, gastentoilet, leefruimte, keuken, berging, terras, gastentoilet, masterbedroom, badkamer, twee gastenkamers, zolderkamer en tuin.
Omschrijving: U betreedt de woning via de inkomhal die toegang biedt tot de polyvalente, gelijkvloerse ruimte (ruimte vrij beroep/zelfstandige activiteiten/werkhuis/atelier), de bureauruimte en de wasplaats voorzien van aansluiting voor wasmachine en droogkast. Via de traphal met gastentoilet, komt u terecht in de ruime en lichtrijke leefruimte op parket met vloerverwarming. De prachtige open keuken is volledig geïnstalleerd met kwalitatieve toestellen voorzien van "Borretti" fornuis. De ruime leefruimte en open keuken kijken uit op het prachtige terras die toegang verleent naar de prachtig aangelegde tuin. Voorts komt u via de nachthal voorzien van een tweede gastentoilet, terecht in het slaapgedeelte, hier vindt u een ruime masterbedroom en twee gastenkamers. De badkamer is voorzien van alle comfort met ligbad, inloopdouche en wastafel. Tot slot is de woning ook voorzien van een zolderkamer met mogelijkheden. De woning is verder nog voorzien van een prachtig aangelegde tuin met een terras en overdekt terras, zonnepanelen en er is een waterput van 5.000L.
Kortom:  Prachtige woning (275m²) voorzien van 3 slaapkamers, terras en een gelijkvloerse polyvalente ruimte op een ruim perceel van 434m², biedt tal van mogelijkheden voor commerciële doeleinden of zelfstandige activiteiten!
Bijzonderheden:
- gunstig EPC - EK-conform- polyvalente gelijkvloers/werkplaats/praktijkruimte/garage- zonnepanelen- waterput (5.000L)Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv 
EPC: 162kWh/m²jaar

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

162 kWh/m2

Pand Referentie

WLOQJAUIS4TT

434 m2

275 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

11 Nov 2022€595.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu