Heirstraat 152, 3630 Maasmechelen

Huis Te Koop in Maasmechelen

€595.000

Indeling:

Op het gelijkvloers biedt een inkomhal met gastentoilet de toegang tot de ruime leefruimte ingedeeld d.m.v. zit- en eethoek. Aangrenzend bevindt zich de gezellige tuinkamer met bibliotheek en open haard die een mooi uitzicht biedt op de aangelegde tuin. Verder biedt het gelijklvoers een nieuwe, volledig geïnstalleerde open keuken (2020) met ontbijthoek. De inpandige garage is geschikt voor één voertuig en biedt eveneens de aansluitingen voor wasmachine en droogkast.

Op de eerste verdieping voorziet een ruime en lichte overloop de toegang tot 4 slaapkamers en een volledig vernieuwde badkamer.

Via een eikenhouten trap kan vervolgens ook de tweede bereikt worden en hier werden nog 2 slaapkamers ingericht. De overloop werd er bovendien voorzien van bergkasten.

De woning is deels onderkelderd en hier voorzien van een provisieruimte, een CV-ruimte en een tuinberging met toegangsdeur tot de tuin.

De volledig aangelegde tuin werd voorzien van een terras in Vietnameese hardsteen, een bestrating in klinkers en een tuinhuis. Bovendien werd er een automatisch beregeningssysteem geïnstalleerd en werd de tuin voorzien van tuinverlichting.

Afwerking:

De woning kende een totale renovatie vanaf 2005. Hierbij werd de woning voorzien van nieuwe vloeren (Indiaase leisteen en massieve parket), werden elektriciteit en sanitaire leidingen vernieuwd en werd de woning voorzien van nieuwe ramen. De CV-ketel werd vervangen door een HR-ketel in 2010 en de woning werd volledig geïsoleerd. Het dak werd vervangen in 2012 en ook badkamer en keuken kende een totale renovatie.

De nieuwe keuken (2020) is voorzien van een granieten werkblad en Miele-toestellen met koelkast, vrieskast, inductie kookplaat, afzuigkap (Novy), grote oven en vaatwasser.

De luxe badkamer is voorzien van duo ligbad, inloopdouche met regenkop, een enkele wastafel in badkamermeubel, een toilet en een apart badkamermeubel.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Kadastraal Inkomen

€818

Pand Referentie

YXCV0UZ7CQAF

1512 m2

274 m2

6 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

24 Nov 2022€595.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Mogelijk overstromingsgevoelig gebied

Menu