Olmsebaan 6-8-10, 2450 Meerhout

Huis Te Koop in Meerhout

€310.000

Drie te renoveren woningen op een totale oppervlakte van 865 m²
Ligging: Gelegen in het centrum van Meerhout met alle faciliteiten op wandelafstand. Tevens een goede verbinding naar omliggende gemeenten en de E313.
Beschrijving:De drie woningen zijn allemaal met elkaar verbonden waardoor ze tal van mogelijkheden bieden. De linkse woning (nummer 10) is een woonhuis bestaande uit inkomhal, keuken, badkamer, apart toilet, 3 slaapkamers, zolder te bereiken met een vaste trap en een groot magazijn achteraan. Voormalig was dit een bakkerij, waardoor achteraan voldoende opslagruimte is alsook een winkelruimte met een aparte ingang. De woning op nummer 8 werd tevens gebruikt als magazijn/opbergruimte. Deze woning beschikt nog over 2 slaapkamers op de eerste verdieping. De woning op nummer 6 is ook te bereiken via de andere woningen en is voorzien van een leefruimte, keuken en 2 slaapkamers. Het perceel loopt tot aan de achterliggende straat langs waar de garage en de tuin ook te bereiken zijn. De woning op nummer 10 beschikt over een inpandige garage met sectionale poort. Achteraan bevindt zicht nog een ruim terras met ruime tuin en een 2e garage.Ideaal voor wie op zoek is naar een project voor co-housing of een woonhuis met ruim magazijn.

Bijzonderheden:- EPC nr 6: 1046 kWh/m²/jaar- EPC nr 8: 281 kWh/m²/jaar- EPC nr 10: 358 kWh/m²/jaar- Ideaal voor co-housing- Groot magazijn- Toegang via de achterliggende straat- Genoeg parkeermogelijkheden- Tal van mogelijkheden!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

358 kWh/m2

Pand Referentie

COLBP525BVD0

865 m2

7 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

04 Mar 2022€310.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu