Olmsebaan 194, 2450 Meerhout

Huis in Meerhout

€399.000

Te renoveren laagbouwwoning met weiland op een prachtig perceel van ca. 5415 m²
Ligging: Gunstig gelegen te Meerhout. Alle voorzieningen (winkels, scholen, openbaar vervoer,…) in de directe omgeving. Vlotte verbinding naar de omliggende gemeentes, tevens vlot bereikbaar via autostrade E313.
Indeling: Inkomhal, ruime leefruimte, keuken, badkamer en drie ruime slaapkamers, zolderkamer, garage, volledig onderkelderd en gezellige tuin.
Beschrijving:De te renoveren laagbouwwoning is gelegen op een perceel van 1255m² met aansluitend een weiland van 4160 m².De inkomhal met gastentoilet geeft uit op de ruime woonkamer, deze geniet van veel lichtinval door de grote raampartijen, aansluitend bevindt zich de ruime keuken voorzien van een spoelbak, kookplaat, dampkap, oven en afwasmachine. Verder bevinden zich op het gelijkvloers 3 ruime slaapkamers, en een volledig gerenoveerde badkamer voorzien van tweede toilet, inloopdouche en lavabo. Op de gelijkvloerse verdieping is een inpandige garage aanwezig met sectionale poort die tevens toegang biedt via een vaste trap tot een zolderruimte.Onder de woning is nog een 2e garage voorzien, verder is de rest van de woning volledig onderkelderd.

Extra info:
- CV op stookolie
- centrale locatie- Rolluiken- Volledig onderkelderd- Beregeningssysteem- Grondwaterput op een diepte van 120m- Prachtig perceel- Weiland van 4160 m²
- Epc: 793 kWh/m²/jaar

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

793 kWh/m2

Pand Referentie

5TNTMLUFU0LP

5415 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

11 Feb 2022€399.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu